מי שראה אתמול אולפן ליגת האלופות...

zidane4444

New member
מי שראה אתמול אולפן ליגת האלופות...

מודי בראון קיבל פקס של אחד שכתב שההוא הפסיד בגמר לאינטר ואז המחשב נתקע לו אז הם אמרו שכניראה זה בגלל שהמחשב לא מוכן לקבל את העובדה שקופר ניצח גמר!
וגם פעם שמעתי את מודי אומר שהוא שיחק בצ´מפיונצ´יפ מנג´ר והציעו לו למכור את מידו והוא התלבט כי הוא היה שחקן טוב הודעה פיקנטית:)))

tomash11

New member
אני שלחתי להם במונדיאל

שני פקסים והם הקריאו אותם... ביום ראשון, שזה היה יומיים אחרי הפתיחה ואחרי ההפסד של צרפת, הם ביקשו בבוקר מכל אחד שישלח להם איך הוא הצליח להבריז מהעבודה היום...אז כתבתי להם שאני התקשרתי לעבודה ואמרתי להם שאני לא יכול להגיע, ולמה? כי יש לי ראיון עבודה במקום אחר..(ואז, אם יפטרו אותי מקסימום אני אוכל לראות כל החודש מונדיאל בשקט...). וזה מצא חן בעינהם והם הקריאו את זה. פקס שני ששלחתי להם, זה אחרי שהיה משחק של טורקיה, והם (בפעם המליון ואחת...) דנו האם אומרים האקאן סוקור (כמו שכתוב לו על החולצה) או האקאן שוקור (כמו שרמי וייץ מתעקש להגיד...). הם החליטו שזה שוקור, ולאור השיבושי שמות של רמי וייץ לאורך השנים (לדוגמא- דאבור סוקר=אצל וייץ-צוקר, נאנו גומז=גומש, ועוד רבים וטובים...), אז כתבתי להם- "אז מה, זה שוקור? לא סוקור?...אז מתברר שרמי וייש צדק כל השנים הא?..." ומודי הקריא גם את זה!!! וידע גם להדגיש את הוייש בשביל הפואנטה... מי שיזכור את רג´י מבני ברק...שיגיד:) (שמשום מה הם כינו בשם ראג´י...)

zidane4444

New member
אני זוכר את הראשון ,ברצינות........

איך צחקתי תאמין לי אני הברזתי המון מבית ספר הפסדתי סך הכל 3 משחקים במונדיאל!!!!!! וגם הם היו לא הכי חשובים

talking heads

New member
אני רציתי לשלוח להם את התאוריה

שלי על המונדיאל.... שהמונדיאל הזה היה סגיררת חשבון עם כל המדינות הנאציות... כי תחשבו על זה... צרפת עפה ארגנטינה {איפה שכל הפושעי מלחמה התחבאו} עפה וככה כל קבוצה תעברו אחת אחת תראו שזה הולך.... אפילו ארצה"ב הצליחה טוב.... {את הבעיה של גרמניה פתרתי בזה שאמרתי שגרמניה תמיד היו מוזרים והם לא נחשבים כי אף אחד לא מבין אותם....} אבל הייתה לי בעיה אחרת.... אנגליה, שהיא שונאת הנאצים {והגרמנים} אולי הגדולה ביותר עפה.... אז פרשתי מזה...

למעלה