מי שראה את הפרק THE WAY בביפ

hilabg

New member
מי שראה את הפרק THE WAY בביפ

לפני כמה ימים, בטח שמתם לב לקטע שהראו בסוף, בכתוביות, שדיברו על קרישנה וכל זה, עם הודי אחד ולוסי ורנה. אז נראה לי שאחרי כל הסיפור שהיה עם הפרק הזה, החליטו להכניס את הקטע הזה בסוף, כדי שיבינו שזה רציני. בכל מקרה, מה שרציתי להגיד או לשאול זה, שזה הפעם הראשונה שראיתי את הקטע הזה בסיום הפרק, גם אתם? או שפשוט לא שמתי לב לזה בפעמים הקודמות, דבר שלא נראה לי סביר. חוץ מזה, נראה לי שצילמו את הקטע הזה שנה לפחות לאחר השידור הראשוני של הפרק, כי לוסי ורנה היו לבושות בבגדים של העונה החמישית. דבר שנשמע הגיוני, כי ביפ רכשו את זינה רק לאחרונה.

סתם לא שמת לב.

זה היה בכל הפעמים שראיתי את זה בארץ. וזה נכון שצילמו את זה בזמן צילומי העונה החמישית. בכל מקרה, הן לא נראות כמו ילדות שובבות שהכריחו אותן להתנצל בפני הדודות והן לא ממש מתכוונות?

Idomania

New member
אני אהבתי

את בקטע אם הנהרות וזה שהיא לא הזכירה בכרים ואני יודע שבטח דברתם על זה אלף פעם (כמו מספר הפעמים הפרק הזה שודר בטלווזיה ערוץ 3.. סטאר.. ביפ..) ולמרות שראיתי את הפרק הזה כמה וכמה פעמים לא זכרתי את הקטע הזה (מה שנורא הפתיע) אבל הפעם קבלתי את המשפט הזה בדרך שונה מאז הפעם האחרונה שקבלתי את המשפט זה.. איזה כיף להתבגר!!

למעלה