מי שראה את סדרת "סיפורי שיער"...

מי שראה את סדרת "סיפורי שיער"...

יכול לראות את קייטי עם שיער קצוץ וזה דווקא התאים לה, היא תסתגל לזה... אגב למה עד כה הבנות עוד לא דיגמנו בבגד ים?

moomita

New member
הקפצה../images/Emo78.gif

מי לדעתכם הכי יפה??? כל אחד יגיד את ה-3 שהכי יפות לדעתו, לפי הסדר לדעתי:: 1. ג'אנאשה - מיי פייבוריט , כזאת חמודה עם עיניים גדולות כאלה
2. יואנה 3. שרה וזהו@!! עכשיו תורכם

../images/Emo44.gifאממ..

הבנות שאני הכי אוהבת הן: ג'נאשה,אפריל (יש בה משו מיוחד והיא גם שקטה ולא מזיקה
) וקייטי, היא חמודה

גיליLOVE

New member
נצל"ש!!!

ראיתם את מה שהראו בסוף הפקר כאילו "בפרק הבא"? אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה קייטי עם שיער קצוץ!!!!!!!!!!אמאלה איך היא בכתה המסכנה היא יכולה פשוט לא להסכים שיעשו לה את זה לשיער!!לא יפה לה!!איכככככ!!!מסכנה איך היא בכתה!!!

גם בעונה הקודם עשו דברים שלא רצו

קבעו בישבלם מה לעשות, מה יהיה הכי טוב להם מבחינת המקצוע ומה הכי יחמיא וכו'... אבל כשמישהי מאוד קשורה לשער שלה או לא טובה עם שינויים.. אז.. קשה כן...

שנדי המותקקקקקק!!!

אין לי מושג מתי היא עפה כי התאפקתי מלהסתכל ברשימה של ההעפות שמישהו פרסם כאן בלי אייקון של שדון... אהמ... (כלומר, הספקתי לראות שזאת רשימה וכתוב "שבוע 1" שבוע2" וכו', והצלחתי לא להסתכל על השמות) אבל! שנדי היא מותקקקקק!!! מכמה סיבות- 1. קודם כל, זה שהיא רזה מדי, לא אומר שאי אפשר לעזור לה עם תזונה נכונה ואימון גופני נכון, אולי לא בהכרח להשמין, אבל לבנות את המבנה גוף שלה כמו שצריך. 2. זה שהיא לא יודעת ללכת במסלול (זה לא פשוט כמו שזה נראה, נדמה לי...), לא אומר שהיא לא יפהפיה- תראו את התמונות!!! 3. וההוכחה הכי גדולה לזה ששנדי היא יפהפיה אמיתית- היא הבן אדם הכי הכי חמוד שם! היא הכי פחות תחרותית, היא באמת רוצה להינות, היא זאת שהכי מחייכת, שלא הסתכסכה עם אף אחד... היא פשוט מותק! זהו, שנדי היא הפייבוריטית שלי

למעלה