מי שראה היום ככוב נולד

מי שראה היום ככוב נולד

אז הראו את סיון, האקסית של לירון ממש לשתי שניות. היא ניבחנה ולא עברה. בטח יהיה מרתון של כל האודישנים, אז יהיה אפשר לראות אותה יותר.

כן, אני בטוחה שזאת היא כי הראו

אותה לפני שנה ומשהו בתוכנית ששודרה בלילה עם חמי רודנר(שכחתי את השם של התוכנית) וחמי רודנר הלך לבית ספר "רימון" (בית ספר למוזיקה) וסיון לומדת שם, ודיברו איתה והיא שרה גם. ובנוסף, לפני שלושה שבועות היתה כתבה בפנאי פלוס או ברייטינג(אני כבר לא זוכרת) על האודישנים של כוכב נולד. רייאנו שם מתמודדים ורייאנו שם בחורה בשם סיון שהיא בת 22 מת"א. היא אמרה שהיא ממש מאוכזבת כי צוו התוכנית בא אלייהם לבית הספר(רימון) וממש שיכנע אותם לבוא לאודישנים, והיא באה ולא עברה. אז ישר חשבתי שכנראה זו היא, כי הפרטים מתאימים ואין הרבה תלמידים ברימון, והיא מת"א, בגיל המתאים ועם השם סיון. היום לקראת סוף התוכנית היה כזה קטע שצביקה דיבר ואמר שהיו עוד כמה שלא עברו והראו ממש מהר כל מתמודד וממש נתנו לכל מתמודד לשיר איזה שורה או כמה מילים. היא היתה עם שיער חלק ארוך בצבע חום בהיר. היא עשתה פן כנראה כי אני זוכרת שבתוכנית עם חמי רודנר לא היה לה שיער חלק.

ראיתי את התכנית של חמי רודנר

עם סיוון. והיא דווקא דיברה שם נגד כוכב נולד, אם אני לא טועה. אז יפה שבסוף היא הולכת להיבחן שם..

כן, זו היא. אז בראיון בפנאי פלוס

שראיינו את המתמודדים שאלו כל אחד וגם אותה אם הם הלכו להבחן לעונות הקודמות, והיא אמרה שהיא היתה די נגד אבל בגלל שבאו אלייהם לרימון וניסו לשכנע אותם היא החליטה לקחת סיכון ולבוא. מה שכן, אמרו לי שיש השבוע כתבה בפנאי פלוס על כוכבי ריאליטי ומה הם עושים היום או משהו כזה וכתוב גם על לירון. אולי כדאי לחפש בפנאי פלוס באינטרנט אם יש את זה.

אני רק רוצה לתקן את עצמי- הכתבה

שכתבתי שיש בפנאי פלוס היא על כוכב נולד 4 ושם לירון מוזכר. אז נראה לי שאני אוכל למצוא את זה

the only DaRdAr

New member
היא לבשה חולצה כתומה נכון?

אז אם כן אפשר לראות אותה בוידאו באתר של כוכב נולד...זה וידאו שקשור למרגול...יש לה שפה חדשה לאישה הזאת

אני לא זוכרת את הצבע של החולצה

אבל יכול להיות, אני עכשיו אסתכל באתר של כוכב נולד

למעלה