מי שראה הכפר שייכנס

ziv86

New member
מי שראה הכפר שייכנס ../images/Emo58.gif

הייתי בסרט הכפר , וציפיתי לסרט אימה ומתח טוב וכל הסרט הייתי קשוב וחיכיתי לאיזה טוויסט מפתיע וכאלה (כי הבמאי הזה ידוע בדברים האלה) וחיכיתי חיכיתי ולא הבנתי מה הם רוצים ומה הסוף ומה היה הטוויסט הגדול ? שאין טוויסט ? מי שיודע יענה (ושימו ספוילרים בהודעה לאלו שלא ראו)

מי שיודע מה???

גם אני חשבתי הולך להיות סרט מפחידדד חיכתי עד סוף הסרט למצוא איזה קטע מפחיד ובכלל לא היה

liavsayegh

New member
אז ככה...ספויילר

מה השאלה? מה היה בסוף? אז אני ינסה להסביר לפי מה שאני הבנתי.... אנשי הכפר הם בעצם אנשי עיר פשוטים שהחליטו לברוח מהעיר בגלל כל הצרות והם אמרו שיש מפלצות ביער כדי שאף אחד לא יצא מהכפר. הם גידול את המשפחות שלהם בידיעה שהשנה היא 1800 ומשהו ובעצם מחוץ לגדר השנה היא 2004. אפשר לראות זאת לפי איך שהבחורה (שכחתי את השם שלנ) עוברת את הגדר. כל אנשי הכפר היותר מבוגרים, גרו בעברם בעיר, ואפשר לראות זאת שהם פותחים קופסא ורואים תמונות שלהם. מקווה שעזרתי. אם אתה רוצה לדעת עוד משהו תשאל....

itamar argaman

New member
אז מה השאלה...?

אתה אומר של הפחיד אותך ושאין שום טוויסט, אתה שואל משהו.. ודרך אגב, גם אני חושב כמוך.. סתם סרט דרמה מחורבן..

Spiritfall

New member
יודע משהו?

יש גם סרטי מתח בעולם הזה, ומתרגמים את -מתח- ו-מפחיד- לאותו דבר בעברית אפילו שזה ממש שונה! אז אין מה להתאכזב.

MOTAPE

New member
זה הסרט הכי דפוק שראיתי

חח אני הלכתי הביתה באמצע איך זה שיעמם...

ziv86

New member
עוד שאלה קטנה ... הפעם על סיינס

יכול לראות שלא ראיתם אותו עדיין אז תצאו מי שלא ראה שלא יהרס לכם מה שם היה הטוויסט (כנראה שאני לחא מבין ת'ראש של הבמאי ההודי הזה) ? אני הבנתי מהסרט (ולא נראה לי שזה נכון) שאחותו היא אחד מהחייזירים .. אני לא יודע בכלל אם זה נכוןאו לא , כל הסרט חשבתי שהיא חייזרית או משהו כי המים לא היו טעימים וכו' .. אבל בסוף היתה לי תחושה שלא, אז מה היה שם אולי משהו שלא שמתי לב ואתם כן ?

nati 911

New member
../images/Emo58.gif לסיינס...

לפי מה שאני הבנתי (וראיתי מלא פעמים תסרט) הילדה חלמה על זה שהחייזרים מפחדים ממים היה לה מן תחושבת דז'ה וו (אם ככה כותבים)... ולכן היא פיזרה המון כוסות מים ברחבי הבית.... היא איננה חייזרית! אבל אני לא בטוחה במה שאמרתי.... אם אני טועה אז תקנו אותי ומקווה שעזרתי

Spiritfall

New member
מה הקשר?!

לילדה היתה אובססיה מסוימת למים. בכל מים היה משהו אחר שהיא לא רצתה לשתות ובמקרה כל הכוסות שלה היו פזורים. ולמה לעזאזל חשבתם שהיא חייזרית??

למעלה