מי שראה קיוב 0

לי 281

New member
מי שראה קיוב 0 ../images/Emo58.gif

פשוט לא הבנתי כלום, האמת אני לא ממש זוכרת את 1 אבל אמרו שבקיוב 0 מסבירים הכל, אבל בעצם לא הסבירו כלום, ראו רק את האנשים ששולטים אבל לא למה, או למה בוחרים באנשים שבוחרים בקיצור לא הבנתי כלום. וגם למה בסוף רואים אותה מראה לבת שלה את הציור? זה באמת או שהוא חולם? בקיצור אני אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא. תודה מראש וסליחה על האורך וכמויות השאלות.

תשובות+../images/Emo58.gif

אז ככה, קיוב 0 מסביר הכל חוץ מהשאלה שמי אחראי ליצירה של הקיוב. האנשים שמפקחים על הקיוב מבחוץ חושבים שכל האנשים שנמצאים בפנים הם אסירי עולם שהתנדבו מרצונם החופשי להכנס לקיוב אבל בעצם ווין מגלה שהאנשים שנכנסים לקיוב אינם אסירים והם בעצם רק האויבים של האנשים ששולטים בקיוב (קסנדרה למשל היא פעילה פוליטית ולכן חטפו אותה והכניסו אותה לקיוב). קסנדרה בסוף הצליחה לברוח ולהתאחד עם הבת שלה וזה לא חלום. הם לא הצליחו לתפוס אותה והם תפסו רק את ווין. הסרט הזה מסביר לדעתי הכל: - מה זה האור הלבן בחדר היציאה ומה קורה למי שמצליח לצאת מהקיוב - איך קאזאן (האוטיסט מהסרט הראשון) הגיע לקיוב ולמה הוא היה כזה טוב במתמטיקה...

לי 281

New member
אני מודה לך וכשחושבים על זה כך|ספוי

אז זה די מסביר את זה (אז בעצם האנשים שרואים בסוף הסרט של קיוב 0, הם האנשים שרואים בתחילת הסרט קיוב 1) כי אני בערך זוכרת שבראשון באמת היה אוטיסט. בכל אופן תודה על ההתייחסות.

האמת שלא...../images/Emo58.gif

האנשים בסוף קיוב 0 הם אנשים אחרים לגמרי שפשוט נתקלו בווין שהפך לאוטיסט. זה רק מרמז שבקיוב 1 האוטיסט היה גם איזה גאון מתמטי שהם הפכו אותו לאוטיסט... ככה אני הבנתי מהסרט וזה גם די הגיוני כי למה להם להכניס אוטיסטים לתוך הקיוב אלא אם כן הם היו פעם מסוכנים לאנשים שיצרו את הקיוב

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gifבדיוק ככה...=)

אני חייבת לציין שממש אהבתי את כל סרטי קיוב... ולמרות שיש בקיוב 0 מין סגירת מעגל.. אני מקווה שיהיה קיוב 4..

למעלה