מי שראה TRL מי ניצח בקרטינג גרין דיי או סימפל פלאן??
R RuNoOsH New member 29/4/05 #6 ../images/Emo42.gifסימל פלאן... אהההה!!! בקושי הראו את בילי מייק וטרה!! אני לא סובלת את סימפל פלאן...
../images/Emo42.gifסימל פלאן... אהההה!!! בקושי הראו את בילי מייק וטרה!! אני לא סובלת את סימפל פלאן...
S st jimmy New member 30/4/05 #12 אני ממש אוהבת את סימפל פלאן הבעיה שלהם היא שהשירים שלהם (התוכן) קצת רדודים
ק קרניjack New member 30/4/05 #20 אולי בדיסק הראשון באמת המילים היו רדודות, אבל בדיסק השני- אין מצב! חוץ מזה יש הרבה מאחורי מה שמעבירים ולא צריכים מילים גבוהות, כל שנייה לרוץ למילון
אולי בדיסק הראשון באמת המילים היו רדודות, אבל בדיסק השני- אין מצב! חוץ מזה יש הרבה מאחורי מה שמעבירים ולא צריכים מילים גבוהות, כל שנייה לרוץ למילון
® ®NuLy® New member 30/4/05 #11 הם ממש עיצבנו אותי!! הם עשו ת'דבר הזה לדבר המרכזי שלהם!! וזה בקושי היה 5 דקות ובקושי הראו את גרין דיי.. ואת מייק בכלל!! והקרטינג הזה היה ממש לא מובן!! הם ממש מעצבנים
הם ממש עיצבנו אותי!! הם עשו ת'דבר הזה לדבר המרכזי שלהם!! וזה בקושי היה 5 דקות ובקושי הראו את גרין דיי.. ואת מייק בכלל!! והקרטינג הזה היה ממש לא מובן!! הם ממש מעצבנים
R RuNoOsH New member 30/4/05 #13 ../images/Emo42.gifזהו.. הם מדברים על זה, כאילו הם הולכים להראות מלא וזה... הראו בסך הכל שלוש דקות, ובקושי ראו את טרה מייק ובילי, רק הראו את סימל פלאן... בילי חמוד, הראו אותו מצלם... וטרה אמר משהו לא ברור, ולמייק ראו את הגב. יאא
../images/Emo42.gifזהו.. הם מדברים על זה, כאילו הם הולכים להראות מלא וזה... הראו בסך הכל שלוש דקות, ובקושי ראו את טרה מייק ובילי, רק הראו את סימל פלאן... בילי חמוד, הראו אותו מצלם... וטרה אמר משהו לא ברור, ולמייק ראו את הגב. יאא
M m00n light New member 30/4/05 #18 כן תשימו! [למישהו בכלל יש?] באותה הזדמנות גם הקפצה...1-2-3-4-5-6-7-8-9-10