צנזורה על ידי מי?Freenet בכללי זאת תוכנה שמתקינים אותה ואז יש גישה לאתרי אינטרנט נוספים שבעיקרון אי אפשר לדעת מאיפה הם פועלים.
אני בדקתי את זה לפני כמה שנים וזה תפקד לא ממש טוב. אבל צריך לבדוק מחדש.
כאן יש וידאו באנגלית שמסביר על זה
וכאן אתר התוכנה
צנזורה על ידי מי?
כמו לדוגמה בית המשפט שחסם את אתר סדרות.
ואיפה אתה חושב שנמצא "הדרקנט"?
אז אתה רוצה רשת שלא יהיה בה חוק? לך לדרקנט.
שמירת זכויות יוצרים אינה צנזורה. היא מניעת פשיעה
בלב הפשע. וזה לא חידוש...ואיפה אתה חושב שנמצא "הדרקנט"?
בלב הפשע. וזה לא חידוש...
חסימת האתר של סדרות ממה שהבנתי היא לכל העולם,אחרת היה אפשר לראות אותו בויפיאן.כמו לדוגמה בית המשפט שחסם את אתר סדרות.
הם יכולים לחסום רק מה שבארצות הברית. שיעבירו את האתר למיקום אחר. ואז הוא ימשיך להיות חסום רק בארצות הברית.חסימת האתר של סדרות ממה שהבנתי היא לכל העולם,אחרת היה אפשר לראות אותו בויפיאן.
אני מתכוון שהוא לא קיים באינטרנט אז פרינט לא יכול לעזור.
ז"א הוא לא חסום הוא פשוט לא קיים - אף אחד לא יכול לגשת אליו.
ז"א הוא רק קיים בשרתים של סדרות,אבל הם לא יכולים להפיץ אותו כי יש חסימה מלאה כל פעם שהם משנים כתובת חוסמים אותה.
בסדרות אמרו כבר אחרי הפסיקה לפני כמה שבועות שהאתר מזמן לא נמצא בארה"ב(אתה חושב שכולם טיפשים ורק אתה חכם?),הם יכולים לחסום רק מה שבארצות הברית. שיעבירו את האתר למיקום אחר. ואז הוא ימשיך להיות חסום רק בארצות הברית.
ארצות הברית יכולים לחסום רק אצלם. הם לא יכולים לחסום במקומות אחרים. סדרות כנראה ממוקם בארצות הברית.בסדרות אמרו כבר אחרי הפסיקה לפני כמה שבועות שהאתר מזמן לא נמצא בארה"ב(אתה חושב שכולם טיפשים ורק אתה חכם?),
ולכן היו רגועים שאי אפשר לעשות להם כלום.
מה שקרה שאיך שהוא הפסיקה שקיבלו בארה"ב עזרה להם לחסום את הכתובות של האתר,אולי בארה"ב יש
את "ספר האינטרנט" זאת אומרת משהו שקשור לכתובות,הרי האינטרנט מקורו בארה"ב,
אצלנו רק יש יכולת לחסום די אן אס.
אני גם בדקתי עכשיו ואי אפשר לראות שם כלום,למה אתה סתם מדבר?ארצות הברית יכולים לחסום רק אצלם. הם לא יכולים לחסום במקומות אחרים. סדרות כנראה ממוקם בארצות הברית.
אגב, הכתובת החדשה שנתת עובדת. צריך רק לפעול לפי ההוראות שם ונפתח לך נגן לצפייה. בדקתי.
התחיל לי פרק. אתה צריך ללחוץ שם שאתה לא רובוט ואז זה מפעילאני גם בדקתי עכשיו ואי אפשר לראות שם כלום,למה אתה סתם מדבר?
אתה ראית שם סדרה על באמת? או הכל בתאוריה?
יש התפתחות בעלילה,התחיל לי פרק. אתה צריך ללחוץ שם שאתה לא רובוט ואז זה מפעיל
Freenet בכללי זאת תוכנה שמתקינים אותה ואז יש גישה לאתרי אינטרנט נוספים שבעיקרון אי אפשר לדעת מאיפה הם פועלים.
וכאן אתר התוכנה
אני מעדיף כבר להתחבר לאתר של שלום דומרני ולא לזה.Freenet בכללי זאת תוכנה שמתקינים אותה ואז יש גישה לאתרי אינטרנט נוספים שבעיקרון אי אפשר לדעת מאיפה הם פועלים.
וכאן אתר התוכנה
אלה אפליקציות לסלולרי. הם גם תוספת טובה. אבלבדקת את סיגנל ואת טלגרם .. מה איתם ?
1. מענייןאלה אפליקציות לסלולרי. הם גם תוספת טובה. אבל
Freenet זה משהו למחשב שלא קשור לסלולרי.
באפליקציות הסלולריות חייבים להתקין בסלולרי קודם. ואחר כך אפשר גם במחשב.1. מעניין
2. יש לי את טלגרם סיגנל (גם וואטסאפ ) גם במחשב וגם בטלפון הנייד
3. היה פעם לתפוז אפליקציה לטלפון , מה קורה עם זה היום ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.