מי שרוצה חברה שיכנס לכאן !!

מי שרוצה חברה שיכנס לכאן !!

מה. אל תשפטו אותי. נכנסתם לא ?
הפורום מת. צריך להחיות אותו קצת. שכל אחד יספר 2-3 דברים מיוחדים שהוא אוהב לעשות.

מתן4ל

New member
מינוס אחד דברים שאני אוהב לעשות

(עזרתי לך לחשב את ה2 פחות שלוש
) אני משחק שחמט סיני (נראה לי שזה מיוחד...) אני כותב בויקי (על תורת המשחקים) ואני שוקל לתעד את החתימות של "עריסטו" מפורום חידות... [אני יודע שכתבתי 4 דברים יותר ממה שצריך אבל בטח תסלחו לי על זה
]

מתן4ל

New member
רשימה של משחקים בתורת המשחקים

זה מין "משחקי פואנטה" שזה משחקים שהם משעממים אבל יש להם פואנטה חינוכית. וחוץ מהרשימה אני משתדל לאט לאט לרשום על כל משחק משהו, (אגב הדף קיבל ערך מומלץ!). 3 החשובים ביותר לדעתי (מהחשוב לפחות חשוב) הם: דילמת האסיר - דוגמא למצב בו אם כל אחד עושה מה שטוב לו זה רע ל2 הצדדים. מלחמת המינים - דוגמא למצב שאם אתה *לא* יודע משהוא יש לך ייתרון. אולטימטום - דוגמא למצב בו 90% מהאנשים מוכנים להזיק לעצמם בלי סיבה.

pieceofmadness

New member
מגניב!

אני כותבת בויקי רק שטויות עסיסיות כדי לבדוק כמה זמן הן יחזיקו שם מעמד

מתן4ל

New member
(וכמה זמן הן מחזיקות מעמד?(ואם אפשר לינק))

לכתוב שטויות זה עוד פחות מפריע... יש בבר אילן תוכנה שכל כמה דקות בוחרת אקראית ערך בויקיפדיה ובוחרת אקראית אות (נגיד 'ט') ומוחקת את כל האותיות האלה מהדף, ואז לוקח *הרבה* זמן לעלות על זה, וזה גם יחסית מעצבן לתקן את זה בלי לקלקל את מה שכבר הוסיפו לערך, זה ממש משגע שם כמה עורכים...

pieceofmadness

New member
תלוי בסוג השטות

הטובה מכולן היתה "ברכת הארץ", כתבתי שם שמשלחת רבנים מכובדת מבני ברק נחתה על הירח כדי לברך שם את ברכת הארץ, ועוד כהנה וכהנה (לכל התוהים: לא! אין כזה דבר ברכת הארץ!)... זה נמחק אחרי כמה ימים, אבל הדפסתי את זה למשמרת
זה לא שאני מחבלת במאגר המידע העולמי, כי אני מכניסה דברים שהם מופרכים בבירור בעיניו של כל אחד (לא תמיד אני בוראת את הערכים, לפעמים אני סתם מכניסה פרט הזוי בתוך ערך קיים).

מתן4ל

New member
נו וכמה זמן זה שרד.

לדעתי אם *ממש* מתאמצים אפשר להשאיר שם טעויות לנצח
אני מהמר שאם תלכי לערך "עקרון אי הוודאות" ותשני שם משוואה אחת מגדול שווה לקטן שווה וכשישאלו אותך למה אז תעני איזה הנפצה אני חושב שלעולם לא ישנו את זה בחזרה...

pieceofmadness

New member
כמה ימים

אבל לא זה סוג השטויות שאני נהנית להכניס, כי לא נראה לי שמישהו באמת בודק את המשוואות שם. המבחן שלי הוא על שטויות גדולות!! כמו שאחד התסמינים של "שלבקת חוגרת" הוא דחף בלתי מוסבר לרקוד של שולחנות ירוקים ולגרום לאמא שלך לצרוח.

מתן4ל

New member
לרגע הייתי בהלם...

כבר חשבתי שהוספת את ההערך המונפץ "שלבקת חוגרת" ורציתי להגיד לך שזה נראה *ממש* כמו ערך של ויקי ומוזר שלא רק לא מחקו אלא שיתפו פעלוה, אבל מסתבר שיש כזו מחלה... בכל אופן נראה כמה זמן העריכה תחזיק מעמד. נ.ב. מי הדביל שקרא למחלה הזו ככה?

MajorWinters

New member
נחמד ביותר

לפני כמה שבועות הגעתי למסקנה שאם אני אמשיך לתארים גבוהים במתמטיקה ולא אסיים עם זה אחרי התואר הראשון, הכיוון יהיה תורת המשחקים!

pieceofmadness

New member
בגללך הלכתי לראות את עריסטו ../images/Emo6.gif

והנה הדברים שאני אוהבת לעשות: להלחין מוזיקה למשפטים מעצבנים שההורים שלי אומרים לי באופן קבוע (מתורגמים לאנגלית), לשיר את זה סתם בבית, ולראות כמה זמן ייקח להם כדי לקלוט ולהתפוצץ מצחוק. ככה אני קונה אותם
לרוץ! אני ממש אוהבת לרוץ. וגם מסלולים למיטיבי לכת, לגמרי לבד. לפתח שיחות עמוקות ויוצאות דופן עם זרים.

מתן4ל

New member
הוא מחליף חתימה כל הזמן

ויש לו כאלה ברמה (האחרונה הייתה משפט בסגנון של: "במשפט הזה יש חמש פעמים את האות א שש פעמים את האות ב וכו'" והמשפט גם היה נכון...)

MajorWinters

New member
מעניין...

הוא עשה את זה עד ת'? זה יכול להיות מעניין אם אנחנו מתחילים ב במשפט הזה _ פעמים את האות א' . . במשפט הזה _ פעמים את האות ת' ואז כל פעם לעדכן את הכל. השאלה האם התהליך בטוח יסתיים. ובעצם האות ש לבד מכשילה את עצמה. במשפט הזה יש _ פעמים את האות ש. (3) => במשפט הזה יש שלוש פעמים את האות ש'. (5) => במשפט הזה יש חמש פעמים את האות ש'. (4) כל מספר יותר גדול יגשיל אותנו מלבד הנסיון עם 6. אז ננסה במשפט הזה שש פעמים את האות ש'. (5) אז כנראה שאי אפשר לעשות את זה לכל האב העברי למקרה כללי.

למעלה