מי שרוצה להאדיר את שמי ברבים.... תבוא עליו הברכה ! שבוע טוב לכולם
P puma141 New member 28/6/15 #2 סוקרטסססססססססססססס! יא חכם באדם...... יא מושלם קורבן של העולם..... יא מואדר מולד.... יא חתיכת אש מבחינת מח..... יא מורם מאדם..... יא כובש לבבות כרוני..... יא חתיך על...... יא חתיכת אדם עם הכי טאקט שיש..... שיהיה לך שבוע יותר טוב משל כולם! *קדה*
סוקרטסססססססססססססס! יא חכם באדם...... יא מושלם קורבן של העולם..... יא מואדר מולד.... יא חתיכת אש מבחינת מח..... יא מורם מאדם..... יא כובש לבבות כרוני..... יא חתיך על...... יא חתיכת אדם עם הכי טאקט שיש..... שיהיה לך שבוע יותר טוב משל כולם! *קדה*
ס סוקרטס פה New member 28/6/15 #3 אפדת יסמק יבינתי עשיתי לי את השבוע       נ.ב אני שומר לך הפתעה גדולה ליום שתפלי לי לידיים את תעופי על זה
אפדת יסמק יבינתי עשיתי לי את השבוע       נ.ב אני שומר לך הפתעה גדולה ליום שתפלי לי לידיים את תעופי על זה
P puma141 New member 28/6/15 #4 חחחחחח היא עטופה טוב ההפתעה? שלא תחדור לחות אליה.......תהרוס אותה עם הזמן..
P puma141 New member 28/6/15 #6 פששש....מה אתה מכין לי? תן רמז....... איך תמציא את עצמך מחדש אחרי כל הנסיון הרב שלך-בשבילי? זרוק עצם!
פששש....מה אתה מכין לי? תן רמז....... איך תמציא את עצמך מחדש אחרי כל הנסיון הרב שלך-בשבילי? זרוק עצם!
ס סוקרטס פה New member 28/6/15 #7 זה מה שאני לא מבין בנשים... מציעים להן את כל העוגה והן רוצות רק עצם   אל תדאגי לעצם נסיכה תני לעצם לדאוג לך     נ.ב אני כל יום צריך להמציא את עצמי מחדש, מאחר שאני לא זוכר את עצמי הקודם לשנינו זו תהיה פעם ראשונה
זה מה שאני לא מבין בנשים... מציעים להן את כל העוגה והן רוצות רק עצם   אל תדאגי לעצם נסיכה תני לעצם לדאוג לך     נ.ב אני כל יום צריך להמציא את עצמי מחדש, מאחר שאני לא זוכר את עצמי הקודם לשנינו זו תהיה פעם ראשונה
P puma141 New member 28/6/15 #8 אז.......... גם את החכמה שצברת אתה לא זוכר? איך אני אמשך אליך...........
ס סוקרטס פה New member 28/6/15 #9 חוכמה לא זוכרים חוכמה מרגישים גם אמת וצדק , מרגישים אותם, לאו דווקא "יודעים" (זוכרים) אותם   כשתראי אותי מרגיש את המחשבות שלך וגורם לך להרגיש את שלי, כל הנהרות יזרמו לים איף יו נאו וואט אי מין
חוכמה לא זוכרים חוכמה מרגישים גם אמת וצדק , מרגישים אותם, לאו דווקא "יודעים" (זוכרים) אותם   כשתראי אותי מרגיש את המחשבות שלך וגורם לך להרגיש את שלי, כל הנהרות יזרמו לים איף יו נאו וואט אי מין
P puma141 New member 28/6/15 #10 האמת שאתה כבר חושב שאתה מרגיש ת'מחשבות שלי..לא? אני בתוך ההן, הנשים...אלו עם הציצים והתחת החצוף אלו שאתה יודע עליהן הכל! אז ההפתעה היא בסקס אחר! גדול מהחיים-תרתי משמע..? *ניחשתי, אינטואיציה...* אני צודקת?
האמת שאתה כבר חושב שאתה מרגיש ת'מחשבות שלי..לא? אני בתוך ההן, הנשים...אלו עם הציצים והתחת החצוף אלו שאתה יודע עליהן הכל! אז ההפתעה היא בסקס אחר! גדול מהחיים-תרתי משמע..? *ניחשתי, אינטואיציה...* אני צודקת?
P puma141 New member 28/6/15 #16 אם הוא החתן ,אני הקלה? קלת רגליים-אני בורחת......... אפדת איסמק יבינתי........איזה רעיונות יש לך...