מי שרוצה להעביר דברים למשפחה הבן שלי עובר בכל

מי שרוצה להעביר דברים למשפחה הבן שלי עובר בכל

מיני מקומות עקב עבודתו כסוכן שטח.גם משחקי קופסה התקבלו בברכה.שתשאיר טלפון במסרים.

שוקולתה

New member
אולי תירשמי באיזה מקומות

אבל סוזי 10 דאגה לאוכל יבש למישפחה וכל הכבוד לך אבל עם יש עוד מצעים מגבות שמיכות פוכים /נעלי בית גברים . נעלי בית נשים /מיכנסיים מידות 42 לאימא וחולצות חורף או סבונים שמפו אבקות כביסה משחת שיניים ככה שיהיה להם קצאט איך להיתמודד ומי יכול להביא אוכל יבש יבורך בבקשה .האמא מקבלת רק ירקות פעם בשבוע סידרו לה עכשיו .

לשוקולטה

הוא עובד ברמת החייל בתא.ומישם עד אשדוד כל מה שבדרך .לכיון הביתה ומה שיתאסף עבור המשפחה נקפיץ בשבת

שוקולתה

New member
את הולכת אלאה בשבת לביקור

יש מישהי מכפר סבא רצתה לעזור אבל אין שינוע . לאט לאט נידאג לה יהיה בסדר מחלקים בין כל המישפחות יש הרבה הרבה שזקוקים .

סוזי10

New member
שוקולתה, מחר אני הולכת להביא אוכל מבושל

מסיגלי 5 אליהם , לא יודעת באיזה שעה ייצא לי.

שוקולתה

New member
סוזי10 תודה רבה רבה לך מודה לך מאוד מאוד

כל הכבוד לך וחברה אני רוצה להגיד לכם איזה יופי של היתארגנות לא לאמין באמת אנכנו יותר טוב מהרווחה והמדינה . תודה תודה לכל מי שעזר לתת משהו למישפחה .אני פשוט החלטתי לעזור למישפחה הזאת שראיתי אותם וכל הכבוד לכם עם אתם רואים אנשים כאלה לעזור זה מיצווה וזה עושה טוב על הלב. אין אין עליכם הבנתי שאין להם כוסות לשתיה חמה וקרה אז מי שיש לו כוסות ויכול לעזור אשמח מאוד מאוד . עכשיו האימא אומרת לי שהיא מכינה אוכל לשבת סלטים כולכך שמחתי שיש לה אז היא מכינה. אתמואל שאלתי אותה מה הכנת אמרה לי הכנתי דייסה לילדים ולא אכלו. בלב שלי אמרתי דייסה בטח לאיוכאלו זה אוכל צהריים הבנתי שהיא רוצה שישבעו .פשוט האישה הזאת לא מסוגלת לבקש שום עזרה .50 על שהעלתה את הנושא הזה . תיסלחו לי בבקשה פשוט רק רציתי לעדכן אותכם איך האישה חיה מש]פחה מרובת ילדים .

למעלה