מי שרוצה להקשיב היום ל30 ברדיו

TA127

New member
מי שרוצה להקשיב היום ל30 ברדיו

הם ינגנו את KINGS & QUEENS קצת אחרי 4 ב KROQ. אפשר להקשיב לתחנה דרך המחשב אם מורידים את התוכנה הזאת- http://www.my-music.co.il/station/kroqfm_1067_los_angeles_ca

יואו אני ממש מקווה שזה יהיה ביו טיוב עוד מעט

הייתי בדרך הבייתה מבסיס.. דאמיט

למי שלא הספיק להקשיב

ידעתי שזה כבר יהיה ביו טיוב. הנה [URL]http://www.youtube.com/watch?v=scEtA45J7sM[/URL]

A Modern Myth

New member
לינק חדש כי הוא נמחק

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=pMuQ7MomoYw[/URL] בשמיעה כרגע. נשמע מדהים!!!

DarkSecretLove

New member
אנשים לא מספיקים לשמוע וכבר יוטיוב מוריד

אם יצא לכם לשמוע מגניב.. אבל EMI מורידים כל זכר לביצוע ברדיו..:-\ אני שמחה שהספקתי לשמוע את זה הוא מדהים. הקטעים מהסאמיט העלו דמעות בעיניי

A Modern Myth

New member
ממש אהבתי!!

קצת שונה מהסגנון שלהם האמת, אני כבר מתה מתה מתה לקרוא את הליריקס. ממה שהבנתי, אהבתי אותן. כמו כל דבר אחר שהם כותבים בקיצור... שיצא כבר האלבום

כן גם אני!

זה כל כך.. שונה! זה מדהים. זה היה כזה טובבבבב והקולות בסוף. אני זוכרת שדיברו על זה שלא יגזימו עם הקולות רקע אבל גאד, כאן זה בא כל כך בטוב.. זה ממש מלהיב. אני כל כך מחכה לשמוע את זה כבר בלייב בטור (שאני אהיה ולא אכפת לי איך).. זה הולך להיות נהדר בלייב

A Modern Myth

New member
זה לגמרי לא בא על חשבון השיר עצמו

זה בהחלט הוסיף המון נפח לשיר והעצים את העוצמה שלו. עכשיו רק צריך לחפור להם מלא שיבואו לכאן. אוף

בואי נקווה שזה מה שיזיז אנשים לבוא

לימי קידום שאנחנו עושים.. בדרך כלל אנחנו 3 בנות וזהו.. התכוונתי לעשות עוד אחד בסוכות אבל אני כמו סתומה כל כך נלחצתי למצוא כרטיסים לאנגליה/פריז ששכחתי לשאול.. אבל יהיה לנו זמן לעשות את זה. בחנוכה.

shirit111

New member
אעאעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo186.gif../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

אומיייגאד שמעתי את זה עכשיו זה היה כל כך קשההההה דבר ראשון היה מרגש לשמוע אותם אשכרה בלייב!! דבר שני- לשמוע את השיר הזה כשהפעם האחרונה ששמעתי אותו הייתה בסאמיט היה פשוט מ ט ו ר ף אימאלה שמעתי את הקולות מהסאמיטטט
והוא סיפר על הסאמיט גם והם דיברו על הטור.....לא היה רמז לישראל אבל נקווה שזה לא אומר שהם לא יבואו........ קיצר שיר מ ו ש ל ם ם ם ם ם ם כמו כל האלבום הזה................................................

What If I

New member
אעהעאה!!!../images/Emo23.gif

הנה הליריקס Into the night Desperate and broken The sound of a fight Father has spoken We were the kings and queens of promise We were the victims of ourselves Maybe the children of a lesser God Between Heaven and Hell Heaven and Hell Into your lives Hopeless and taken We stole our new lives Through blood and pain In defense of our dreams In defense of our dreams We were the Kings and Queens of promise We were the victims of ourselves Maybe the Children of a lesser God Between Heaven and Hell Heaven and Hell The age of man is over A darkness comes and all These lessons that we learned here Have only just begun We were the Kings and Queens of promise We were the victims of ourselves Maybe the Children of a Lesser God Between Heaven and Hell We are the Kings We are the Queens We are the Kings We are the Queens שייצא כבר האלבוםםם
אני בסערת רגשותתXD

liron138

New member
השיר מדהים..

שונה מהשירים האחרים והמילים מדהימות..תודה לך..:)

TA127

New member
לדעתי הקולות לא היו ממש קשורים

האחוז של הנשים ששרו היה גבוהה מדי ולכן יצא גם קול גבוהה מדי וזה קצת לא התאים...אבל זה לא מה שהרס את השיר. שיר מצויין סך הכל..רק היה צריך להיות טיפה יותר "אפל" לדעתי.

אני לא שמעתי אחוז גבוה של נשים..

זה היה נשמע כמו המון. זה בדיוק התאים. גם כקולות רקע לג'ארד. זה היה... פשוט משלהב. מי לא שמע את השיר הזה היום ודמיין את עצמו בהופעה שלהם שר את זה יחד איתם? אני לא חושבת שיש מעריץ אחד בעולם עכשיו שלא חושב על זה. וחוצמזה. הם ממזמן לא אפלים. מהדיסק הראשון הם לא אפלים. כי הם גם לא אנדרדוג יותר. הם מיינסטרים. הם פופולריים..

TA127

New member
את רצינית?

אז לא יהיו יותר שירים כמו Anarchy in tokyo? על פי השמות אני יכול לנחש הם דיי אפלים (Night of the hunter, Search and destroy)

בטח, יש להם כמה שירים "אפלים" בכל דיסק

אבל.. דיי, הם השתנו. זתומרת, בוא נגיד, שהם לא אותם 30 שהם היו ב- 2002. אני חושבת ואני בטוחלה שהדיסק החדש הואמ יוחד ומחדש כמו כל דיסק אחר שלהם, אבל..גם night of the hunter הוא לא כזה אפל.. הדיסק הראשון שלהם, שהוא פשוט שונה, היה הכי אפל שלהם. אבל כאן זה נגמר

אוי דאמיט.. התבלבלתי

חשבתי על night of the hunter כשיר בונוס בABL. LOL סורי. זה למה אסור לי לכתוב הודעות על הבוקר. קיצר אני חושבת שהבנת אותי

למעלה