מי שרוצה ללמוד אנתרופולוגיה

n i v1

New member
מי שרוצה ללמוד אנתרופולוגיה

נפתח קורס על האנתרופולוגיה של מסע בין כוכבים. אין ספק שצריכות להתקיים הרצאות בעניין גם בארץ, בכנסים וכדומה. גם אין סיבה לא ללמוד את זה באוניברסיטה. אנחנו תמיד חושבים שאנחנו הכי טובים...

oblique

New member
שפטתי בעצמי...

תרגום ע"י המתרגם האוניברסלי: (סקוט באקולה) אם מישהו בפאראמאונט שומע אותי... אני נאלץ עכשיו לחלטר במחזמר על מלחמת האזרחים בארה"ב לכל הרוחות! אין לכם איזו סדרת טרק בשבילי שאוכל להופיע? אפילו בתפקיד אורח? הולוגרמה? מגדל כלבי תחש? משהו? אה כן וההצלחה הכי גדולה שלי הייתה "זינוק לאתמול" גודדדמיט זה היה לפני איזה 25 שנה...! אני כבר בן 51!!!!! והשרירים החשובים כבר לא ממש מתפקדים (כן בדיוק שרירי המשחק האלה עליהם אני מדבר!)זיגי תציל אותי!!!!! אל? מישהו זוכר מתי שיחקתי בסדרת להיט לאחרונה? בקיצור סדרת טרק חדשה תהיה כשחזירים יעופו או כשמרזל יהיה רה"מ במדינתנו או המוקדם מבינהם ...

Tal Shiar

New member
אם רוצים סידרה של סטאר טרק אז...

או שימשיכו את אנטרפרייז או את וויאג'ר...יהיה ממש מיותר להשקיע בסידרה חדשה עם קאסט חדש שייקח לה עונה או שתיים כדי לתפוס קהל... באנטרפרייז כבר הקרקע מוכנה והשחקנים לא ממש עסוקים... וגם אם חלק מהם לא ירצו לחזור אז אפשר להוסיף דמויות קבועות חדשות כמו שראן למשל... אף אחד מן הקאסט הוא לא בלתי ניתן להחלפה כולל באקולה ובליילוק. אני אפילו הייתי חושב להכניס את דייויד ג'יימס אליוט (ג'אג) כקצין ראשון או אפילו כקפטן, ואת קתרין בל (ג'אג) במקום הושי... ואם לא אז את וויאג'ר שתמשיך את קו העלילה של הספרים מרגע ההגעה לגיזרת אלפא...מן הסתם ירעננו עם כמה דמויות חדשות וכמובן הרבה (מאוד) הופעות אורח של כמעט כל הדמויות של ה"דור הבא" וחלל עמוק 9... אופציה שלישית שחשבתי עליה עוד כשדיברו על סרט חדש שיתרחש במאה ה 23... היות ורוב סרטי סטאר טרק היו גרועים (להוציא את 2,3,6 וכמובן 8 הנצחי) אולי במקום לזרוק 300 מיליון דולר על פלופ ודאי, כדאי להשקיע את אותו סכום על סידרה של מיני סדרות, בעלות הפקה של פרק רגיל בסידרה פלוס - נניח מיליון וחצי דולר על פרק של שעה וחצי (3 או 4 פרקים לכל מיני סידרה) ... ואז יוכלו לסגור קצוות על נושאים שבסידרה הזכירו אותם על קצה המזלג כמו: סטאר טרק - "תחילתו של הבורג" סטאר טרק - "סיפורו של סוראק" סטאר טרק - "הכיבוש הקרדסי בבייג'ור" סטאר טרק - "מלחמת היוג'ניקס" סטאר טרק - "המלחמה בין הרומולאנים לכדור הארץ" סטאר טרק - "הקמתה של הפדרציה" ועוד ועוד...

n i v1

New member
סחתיין על ההודעה המושקעת

אני מוסיף לך
.

למעלה