מי שרוצה לנפוש בסיני יעשה זאת על חש

מלו2

New member
מי שרוצה לנפוש בסיני יעשה זאת על חש

חשבונו לבד ושלא יצפה שמשהו יעזור לו, כיוון שהיו התרעות והם בכל זאת הלכו ונפגעו, עכשיו אנשים צרכים לעבוד ולעזור להציל וכל זה מיותר. כי אם היו שומעים ולא הולכים לסיני, לא היה קורה כל זה בכל אופן לא בקנה מידה כזה, אנשים ברחוב מקללים אותם, ובצדק, אף אחד לא אשם שהם מתנהגים כמו ילדים קטנים, גם בטלויזיה הם התראיינו ואמרו שהם הולכים בכל זאת, למרות ההתראות, כל אנשי הצבא ההצלה וכו' לא צרכים להתאמץ בגלל אנשים כאלה וגם אנחנו לא צרכים לראות ולשמוע את כל הזוועה הזו, הכל מיותר, כי אנשים לא ממושמעים ומצפצפים על הכל, כרגיל.

rm358

New member
אם היינו שומעים לכל ההתרעות

לא היינו יוצאים מהבית... כל הזמן יש התרעות לכל מקום בארץ.

זויברג

New member
גם בירושלים יש התרעות, אז?

לא ניסע לירושלים? אנשים מחפשים שקט, הטרור יכול לתפוס אותך היום בכל מקום! מספרד, טורקיה, ארה"ב, סיני, כל מקום... חבל לי בתור אילתי שהתיירים הישראלים מעדיפים את סיני במקום אילת, אבל ההתרעות לא צריכות להיות הגורם המכריע, כי אחרת נצטרך לשבת בבית ולא לעשות כלום. זה לא כאילו שהם נסעו לחופשה ברמאללה, כל ה"מגיע להם" הזה פשוט מגעיל, וחבל... אנשים איבדו חברים, משפחה, זה ממש לא הזמן לחלק האשמות, אלא ההפך...

מלו2

New member
מי שרוצה ללכת למרות ההתראות שיבוסם

לו, ופה אין מקום להתחכמויות, עדיף להשאר חי ולא לצאת למקומות מפתים כמו סיני, טאבה וכו'. אנו אנשים מבוגרים ובוגרים בנפשנו וצריך לעשות חשבון נפש, מה הרוויחו אלה שהלכו לטאבה ולא שמעו בכל ההתראות, אני למשל לא שמעתי שהיו התראות לגבי אילת, או תל-אביב, או חיפה, ירושלים, באר-שבע, וכו'. מה גם שעכשיו כוחות ההצלה, זאקה, וכו', צרכים לעבוד עבודהמ יותרת כואבת, ולא חסרים לנו צרות מבית, לא צריך צרות מחוץ.

danii2

New member
הבעיה זה לא ההתראות

התראות יש בכל העולם,טורקיה,תיאלנד,ארהב,מצריים,ועוד...הבעיה היא,שטאבה כל כך קרובה אלינו(לאילת),ושום גורם בישראל,למרות ההתראות הכבדות,לא סידר את סידרי הביטחון למקרה שיהיה כזה אסון.אנשים פצועים התבססו בדמם,ולא היה מי שיושיע,לצערנו בגלל תיאום לקוי מהתחלה של ישראל.אם ישראל היתה מגבילה את יציאת הישראלים לסיני,בתנאי שסידרי הביטחון יהיו בהתאם,ובמקרה אסון,יהיה למטוסי חיל האויר ואמבולנסים אישור חירום להכנס בלי בעיות,אז הכל היה נראה אחרת....

tiesto 1

New member
יש התרעות ויש התרעות

והפעם זאת לא היתה התראת שווא

samvar

New member
גם בהודו יש התראות

מה השטויות שאתה מספר עם יגידו לך שיש התראה חמה מאוד על פיגוע בקניון באיילת אז תיכנס בכוח והגרוע ביותר לא זכור לך הפיגוע בראס בורקא הם נבלות המצרים וישארו כאלה

בירושלים יש מי שידאג לכם- המדינה

במצרים זה לא עובד ככה אתם יודעים כמה אנשים יכלו להישאר בחיים בלי העיכובים של השעה וחצי של האמבולנסים? זה בדיוק ההבדל הגדול

girl111

New member
אז אולי כדאי שנשאר בבית וזהו ../images/Emo88.gif

ללכת למסעדה- מסוכן לנסוע באוטובוס- גם מסוכן גם ברכבת די מסוכן ואם נלך ברחוב אפשר גם להידרס... חוצמזה המדינה מבזבזת כ"כ הרבה כסף על שטויות שהפעם אפשר בהחלט להבליג על זה. מה אתה רוצה שיתנו להם למות תחת ההריסות? אז בסדר, הם לא שמעו , והם התעלמו, אז מה? לתת להם למות?

יש משהו בזה

שאומרים שמי שהלך לשם עשה זאת על דעת עצמו, ועל דעת עצמו בלבד. המטה ללוחמה בטרור (או גוף אחר כלשהו שאני לא זוכרת את שמו) הזהיר באופן מפורש שבתקופה זו מסוכן לנסוע לסיני, משום שיש התראה ספציפית (או שלא ספציפית, זה כרגע לא משנה). ועם כל הכבוד- תמיד ימצאו האנשים שיסעו no matter what. כנראה שאננו הישראלים לומדים רק "על בשרנו", מה שנקרא. רק חבל, ולדעתי אף מיותר לחלוטין, שמדברים בכל אמצעי התקשורת על כך ש"מדינת ישראל לא סיפקה מספיק התראה לפני כן", מתוך מחשבה שאילו האזהרה הייתה תקיפה יותר, האנשים לא היו נוסעים. אני חושבת שזה פשוט בולשיט.מה צריך יותר מהאזהרות בעיתונים ובתקשורת?? אבל, מצד שני, זה בכלל לא קשור לזה שאנחנו לא צריכים לבוא ולעזור להם ולחלץ אותם מהתופת שם!!! זה בכלל עולה על הדעת שניתן להם להישאר שם ולחכות למי? למשיח המצרי שיבוא לעזור להם? כמה שנמהר להוציאם משם יותר טוב. להבא, אני די בטוחה שמי שרק יחשוב לנסוע לסיני, יחשוב פעמיים ואפילו 3 לפני שהוא נוסע לשם.

מלו2

New member
לא ניתן להעלות על הדעת, שאנשים בוגר

שיודעים שיש סכנת מה ללכת לסיני, יתארו לעצמם שאם יקרה להם דבר מה, יטריחו את אנשי צוות ההצלה, ויעשו זאת בידיעה שאנשים יצטרכו לעזור להם לצאת מהתופת אליה נכנסו בידיעה ובעניים פקוחות. אלא אם כן הם מזוכיסטים, שאוהבים לראות אנשים סובלים (הכבאים בכו) צוותי ההצלה נאלצו שם לראות את המראות הבכלל לא נחמדים, יש לשים כץ למצב שאנשים יהיו חסרי אחריות ויטילו את גורלם על הכף ויגידו מה שיהיה יהיה בזמן שישנם התרעות, כמו שכולם ראו בטלויזיה, אנשים אמרו אנחנו נלך ויהי מה. לא כואב לראות שוב ושום את אותם צעירים, שהיו בין המחלצים ובין צוותי החילוץ, לא כואב לראות את כל המאמץ המוגבר שאנשים עושים ימים כלילות ומחלצים נפגעים שהלכו להנות, אך משום מה, ולא ידוע למה, באמת, נפגעו.

בילבי16

New member
אוייש אתם סתם מגזימים.

תחשבו שאנחנו, מדינת למודת טרור, כל יום יש פה התרעות על פיגועים. אם בגלל כל התרעה נשאר בבית, אין לנו בשביל מה לחיות כאן. ההתרעות הפכו פה למשהו שיגרתי ואינטגרלי שזה כבר לא מפחיד ולא מרתיע אנשים, לכן הרבה נסעו לסיני. תחשבו גם עליהם - זה חג סוכות, אנשים רוצים מקום שקט, בלי כל הבלאגן שיש פה בארץ וזול אז נסעו לסיני. הם לא ידעו שזה מה שיקרה, הם לקחו את הסיכון אבל גם אני שאני גרה בירושלים לוקחת את הסיכון כשאני עולה על אוטובוס או נכנסת לקניון, ככה החיים שלנו אין מה לעשות. וכל "המגיע להם" זה ממש ילדותי ומפגר. צריך להציל אותם ולדאוג להם כמו לכל אזרחי המדינה. תפסיקו לשפוט.

למעלה