מי שרוצה שיענה...

מי שרוצה שיענה...

מכירים את השאלה הזאת.... אם אתם מגלים שיש לכם שעה... לחיות.... למי תתקשרו ומה תגידו... נ.ב... אולי תעשו את זה עכשיו... למה אתם מחכים... סתם נו תענו אבל... נראה את הפורם בשעותיו האחרונות... נ.ב 2... נכון שאני מגזים עם הנקודות בסוף כל משפט....

Zoharrr

New member
זה קצת הרבה...

לדידי - "היית אהבת חיי אני לא אשכח אותך לעולם" אלכס - אתה מקסים ונהדר, תמצא עומק" קרן - "אמרת שתתאבדי אם אני אמות, א תעשי זאת תמשיכי בחיים שלך, אל תשכחי ששומדבר לא שלנו את הכל קיבלנו בהשאלה מאלוקים ויום אחד הוא יקח הכל בחזרה.אפילו אנחנו מושאלים" אבא אמא - אתם נהדרים ואני אוהבת אותכם תודה על הכל" יוסי - אתה אח נהדר...תמצא את הדרך שלך, תפסיק לשחק אותה חסר רגשות ויהיר- אתה לא עובד על אף אחד....ותמצא בחורה דתיה כמו שאתה רוצה ותחזור בתשובה כי אתה עדיין מאמין שם בפנים." ארז - אח מקסים שילי!!!!!!!!!תאמין בעצמך! ותתחיל להערכיך את עצמך והרבה יותר ממה שאתה מעריך את עצמך עכשיו.אוהבת." לילך - אחות המקסימה, עזרת לי המון ואני חולה עליך.תמשיכי לגדל את האחיניות והאחיין שלי בדרך הנהדרת שלך ואל תשכחי שמראה יכול להטעות." איזה עצוב, עכשיו שמתי לב שאין לי מה להגיד לאחי יובל וגם לא ממש אכפת לי.

pain is MY love

New member
אני חושבת שפשוט

הייתי מתקשרת למישהו שאני מאוד מאוד רוצה ואומרת לו "אח שלי, נשארה לי שעה לחיות... בא לך לקפוץ?..." אם נאי כבר מתה לפחות להינות בדקות האחרונות שיש לי....

למעלה