מי שר את השיר שמופיע בהתחלה???

anat se

New member
שאלה...

מישהו יודע במקרה איפה אפשר להשיג את השיר של הסדרה "רוחות מלחמה"? (חוץ מאצל הבחורה במסנג'ר...)

אממממממממממממ../images/Emo184.gif

בכל התוכנות למיניהם שאסור להזכיר

willo1

New member
את שיר הפתיחה

שר רמי קליינשטיין הדגול. ולשיר קוראים רוחות מלחמה וברוך הבא

kt jauc

New member
ומי כתב את השיר ההזוי הזה, אם אפשר?

"כשקוראים אז באים, כך היה וכך יהיה" - באמת? בגלל זה רק 5% מאזרחי המדינה עושים מילואים? נמאס מהסידרה המופרכת הזאת.

אם נמאס- אז להמ אתה פה ../images/Emo35.gif../images/Emo84.gif

וכתב את השיר.. רמי קלינשטיין you have a problem?!

kt jauc

New member
ממתי הוא כותב מילים?

הוא בד"כ רק מלחין. ולעיניין - אני פה כדי לפתוח לכם את העיניים. הסידרה הזו היא בשיתוף דובר צה"ל וכמעט מטעמו. הבעיות של המילואימניקים בסידרה הן כאין וכאפס לעומת הבעיות האמיתיות של המילואימניקים במציאות. זה לא היה מרגיז אותי אם לא הייתי חושב שהסידרה משפיעה על הדרך בה הציבור תופס את המילואים ואת המשרתים במילואים. לא תראו בסידרה פצועים שצה"ל מתנער מלטפל בהם. לא תראו תנאים שאי אפשר לחיות בהם - אוהלים מטפטפים, חוסר במזון ובציוד לחימה וכו'. בכל אופן, המשפט הזה "כשקוראים אז באים כך היה וכך יהיה" הוא פשוט שקר וכזב, וחשוב שתבינו את זה.

הוא לא כתב ולא הלחין../images/Emo184.gif

הוא רק מבצע! אנחנו מבינים טוב מאוד!! ואתה מבין שסדרה היא לא מציאות???. למה אתה חושב שעושים תכניות "מופרכות" כמו שאתה קורא להם, כדי שאנשים יוכלו לשבת בבית בפאנן שלהם ולראות דברים כיפים שלא קשורים למציאות המעפנה שלנו, כי בשביל זה יש חדשות

kt jauc

New member
כן?!

בגלל זה בכל פעם שאני יוצא למילואים, אני שומע משפטים כמו "אבל אתם בעצם נהנים שם" או "אבל זה כמו חופש", וזה ע"פ גבעת חלפון הותיקה. לאנשים יש תדמית מאוד מוטעית על מה שנעשה במילואים.

אז מה אתה רוצה שנעשה??../images/Emo184.gif

אתה עצבני על המדינ, אז לך תצעק על שרון, מה אתה רוצה מאיתנו לעזעזאל??? גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

tzvika2

New member
שיר הפתיחה

בס"ד שם השיר איננו ידוע לי, אבל מי ששר זה רמי קליינשטיין (שתמיד נשמע נהדר). מה שידוע לי זה שגם הלחן הוא שלו. מקווה שעזרתי לך.

למעלה