מי שר

kolargol

New member
לפי דעתי גם מי שמדבבת אותו

שפרירא זכאי קוראים לה אני חושב

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ולא

כל מי שמכיר קצת את הקול של שפרירא זכאי יידע לזהות אותו בקלות, הוא מאד מובהק... וזו ממש לא היא (למי שמנסה להיזכר: שפרירה הקריאה את קטע הפתיחה של הדרדסים "...ואם תהיו ילדים טובים... וכו´"). שאלתי פעם מי דיבבה את פינוקיו, וענו לי, אין לי כוח לחפש את התשובה... זו היתה מישהי שאת שמה לא היכרתי, אבל היא היתה קריינית בתוכניות הילדים של רשת א´. הממממ אולי רעיה בלייטמן? אין לי מושג למה, השם הזה קפץ לי השניה לראש (וזו יכולה להיות מישהי אחרת לחלוטין...). בקיצור - מישהי לא ממש ידועה, לפחות לא לי. עינת

פלפל.

New member
אם רעיה ורשת א´, אז

רעיה אדמוני. שהיא המדובבת של פינוקיו. ואם אכן ביצוע שיר הפתיחה הוא בקולו של פינוקיו, הרי זוהי רעיה אדמוני, כיום עורכת ומנחת תוכניות הד"שים, הברכות והקדשות השירים של רשת א´ "שיר ישיר" (כל יום בין 13:00 ל-14:00), ותכנית הסיפורים היומית לילדים לפני השינה (20:00) "עוד סיפור אחד ודי". בעבר היא באמת היתה בצוות "בראש צעיר" או "חתול בשק" או איך שקראו לתכניות התסכיתים ההן. אגב, היא לא דיבבה גם את בלה?

trilliane

Well-known member
מנהל
אם אתה אומר - אתה כנראה יודע

שיר הפתיחה של פינוקיו מושר בגוף ראשון, בקולו של פינקיו כמובן ("פינוקיו שמי") כך שאם הקול שלה נשמע לך מתאים והגיוני - זו כנראה התשובה (את השם נתנו לי פעם מזמן בפורום של יואל ז"ל, ואין שם כבר מנוע חיפוש. ניתקלתי בהודעה במקרה, ממש לא מזמן, כשחיפשתי שם משהו אחר, באופן ידני...). את "חתול בשק" הייתי שומעת לפעמים... לא זוכרת משם כלום. אבל רשת א´ היתה פעם לא רעה לילדים
מרשים שמישהו עוד טורח להאזין לתחנה הזו (הם משדרים רק ב-AM לא? אני לא זזה מה-FM אף פעם...). עינת

zimes

New member
תחנה גדולה ../images/Emo45.gif

אתם שוב מחזירים אותי ל-אחרי הלידה. לפני יומיים סיפרתי פה ששמעתי את חווה אלברשטיין לילדים, אז האמת שמה שעוד שמעתי אז היה רשת א. הייתי הרבה שעות בחדר השינה (המחומם, עם הילדים), ולא קולטים שם כמעט כלום, אז הרדיו היה קבוע על רשת א, וממש נהנתי
ו-כן, עכשיו אני מבינה: רעיה אדמוני נשמעת כמו בלה.

למעלה