מי ששונא את ווסטלייף שלא יכנס לפה

inbalbuski

New member
מי ששונא את ווסטלייף שלא יכנס לפה

אני לא מבינה מה הקטע שלכם אתם שונאים את הלהקה הזאת נכון? אז למה אתם נכנסים לפורום הזה זה פורום של ווסטלייף ולא שום להקה אחרת אז מי שרוצה להיכנס שיכנס אבל אתם לא חייבים לרדת עליהם פה, אתם רואים שרשום פורום ווסטלייף נכון? אז מה הבעיה שלכם?משהו כואב לכם? אני חושבת שהם להקה ממש ממש מקסימה ואני חושבת שפה צריך לרשום להם רק דברים טובים לא דברים מגעילים יש פה מלא בנות ובנים שאוהבים את הלהקה הזאת אז תנו להם להיות בחדר הזה ולשבת בשקט אם אתם אוהבים להקה אחרת אז תעשו להם פורום אבל אני לא חושבת שאתם צריכים להיכנס לפה. ואני אישית ממש ממש ממש ממש אוהבת את הלהקה הזאת יש לי את הדיסקים שלהם ואני אוהבת לשמוע את המוזיקה שלהם ודרך אגב אני בת 23 תתפלאו לשמוע אבל יש המון בנות בגילי שאוהבות את הלהקה הזאת, אני אומנם לא אוספת פוסטרים שלהם אבל אני בהחלט לא מפספסת שום שיר שלהם אז תעזבו את המעריצות שלהם בשקט ותנו להם לכתוב להם רק מחמאות, כי אני חושבת גם שאתם לא צריכים להתערב, זה לא בעיה שלכם בכלל. אז אם יש לכם בעיה אל תיכנסו לפה בכלל שמעתם ואני בטוחה שהבנות הדפוקות ששונאות את ווסטלייף יכנסו לפה ויתחילו לקלל אותי, אבל אין בעיה אני לא מתייחסת לבנות דפוקות כמוכם, אני פשוט מבינה שאתם ממש קנאים ואוכלי נבלות, אז תעשו מה שבראש שלכם חופשי תקללו תקללו אבל תדעו לכם שזה עובר עליכם, כי בינתיים הלהקה הזאת מצליחה ועושה הרבה כסף והרבה הופעות ואתם פשוט אוכלים את הלב שלכם, אז תדעו לכם שזה בכלל לא פוגע בלהקה הזאת אלא להיפך כל הקנאות הזאת רק גורמת לעוד בנות ועוד בנות וגם בנים ועוד בנים לאהוב אותם כי הם פשוט בחורים מקסימים ממש ממש ממש מקסימים ולכן אני אומר ואומר ויחזור שנית, מי שנכנסת לפה ומקללת את הלהקה הזאת אז היא פשוט מקנאה מקנאה בהצלחה שלהם ובאהבת המעריצות ובכסף שהם מרוויחים אז אתם יכולים לאכול את הלב חופשי כל זאת אני אומרת ועוד מכל הלבב מעריצה של ווסטלייף

אוי אוי אוי

חחחחחחחחחחח למי את קוראת דפוקות ובפעם ה1000000000 זה פורום כל אחד אומר את הדעה שלו אי אפשר שכולם יסכימו את כולם ובקשר אליך אני ממליצה על פסיכולוג גיל 23 אני בהלםםםםם עדין לא התבגרת

sweet_angel

New member
מי שבן 23 גם שלא יכנס לפה.......

סתם סתם לכל אחד יש את הזכות להיות פה ואת לא יכולה להגיד לאף אחד לא להיות פה חמודה הסברנו את זה כבר כל כך הרבה פעמים ואפילו מנהלת הפורום מסכימה איתנו פורום נועד להביע דעות ובפורום הזה יש דעות לגבי להקה מסויימת יש דעות חיוביות ויש דעות שליליות אני מאמינה שפורום שמעורבב בהרבה דעות מכל הסוגים הוא פורום מעניין עכשיו אני רק רציתי להגיד לך שאת כל כך צודקת ואני מבקשת מכול ``שונאי ווסטלייף`` להפסיק לחיות באשליות ולחזור אחרי אנחנו מקנאים בווסטלייף ובמעריצותיהם אז``ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש תגידי מה את רצינית?......... איפה את חיה???? ממתי בנות ובני 23 אוהבים את ווסטלייף????? הא.......את בטח גרה באיזה ישוב מרוחק שלא שמע על מוזיקה אמיתית עם משמעות..... ואת כל כך לא מציאותית את בטוחה שאת בת 23 כי לי נראה שלא......... ממתי בת 23 כותבת ככה???????????? או שאולי את בת 23 עם השכלה של בת 3 עזבי אין לי כוח לכתוב למישהי בגילך שאין לה חיים ובמקום לעבוד ללמוד לצאת לטייל לפגוש אנשים לעשות מה שבנות 20 פלוס עושות יושבת לה בבית כמו גולם וכותבת לילדות בנות 15 להתראות יקירתי בתקווה שתשני את חייך במהירות

libi k

New member
מי אמר? את? ממש מזיז לי!

אני אכנס לפה כמה שבא לי!! מי את שתגידי לי לא להכנס????

BARBIE GIRL

New member
היי ! אני חדשה פה !!

היי כוווווולם !! מה קורה ?? אני חייבת להגיד שהפורום הזה הוא ממש לא מה שחשבתי... ת`אמת? התאכזבתי. ציפיתי לפורום על רמה ... ווסטלייף ווסטלייף ורק ווסטלייף ובסוף מה ? - במקום לדבר על הנושא יש פה מלא קללות (שאנשים אפילו לא טרחו לצנזר- סתם, בצחוק) ובקיצר... ממש לא מאאאאגניב אבל מה שכן יש פה אקשן... אז תמשיכו לקלל (רק לא את ניקי הפשוש) ותהנו ... נ.ב. - לכל הערסים/פרחות שפה - הלו .. כאילו וואו... החוצה .. ווסטלייף היא להקה תרבותית ! אז יאללה כל השכונה - הבייתה!! love u all אפרת

Another Brick

New member
אויש נו אתן לא מבינות...

ה23 הייתה שגיאת מהירות היא בעצם התכוונה לרשום 13 מבינות? עכשיו תקראו את מה שהיא קשקשה שם, ובכל מקום שכתוב 23 תכניסו 13. תראו שזה יוצא הרבה יותר הגיוני מור- מבהירה את המצב בשנית

למעלה