מי ששמע על "המרכז לבינוי ומידע"

אלון11

New member
מי ששמע על "המרכז לבינוי ומידע"

מי ששמע על מעללי"המוסד" הזה מתבקש לפנות אלי דחוף בדוא"ל תודה אלון.

sapor

New member
האימייל לא עובד

אלון שלום, נתקלתי לפני כחודש במוסד, במידה ותרצה פרטים נוספים או סיוע. תוכל לפנות אלי בטלפון 730524-052 . בכל מקרה , אני התלוותי לחבר שבקש ממני. לאחר שהציעו לנו את הסחורה, נדרשנו לשלם בקרדיט, או קרדיט וצ´ק לחודש. ביטול העסקה הותנה בתנאים דרקוניים. בנוסף, נאמר לנו כי את הסחורה ניתו לרכוש רק היום- מחר כבר לא יהיה. יכול מאוד להיות שהם אכן מספקים את הסחורה, אבל אם כך מדוע הם לא מוכנים לתת שם בעל מקצוע אחד שייתן חו"ד.

תיתי במ

New member
אני שמעתי

היתה על זה כתבה ארוכה ב"כלבוטק". הם התחייבו להחזיר כסף למי שאינו מרוצה. גם דניאלה שמי ב"ידיעות" כתבה, שמגיעות אליה המון תלונות עליהם.

odedg

New member
אם מדובר בנוכלות,

\הרי זה כמו יבלית: כמהשעוקרים פה, זה ממשיך לצמוח ולשגשג שם. צריך שהציבור ינסה לזכור ולהבין מידע שמקבל בכלי התקשורת, ולהיזהר בקניות רו בעסקאות. אכן כבר דובר ונכתב רבות בעניין, ולמרות הכל נדמה לי שהם ממשיכים לחגוג על בעלע עסקים קטנים. אם הונו אתכם, פנו למשטרה!

shukid

New member
הגיע הזמן להתריע שוב

לצערי גם אני נמנה על האנשים שרומו אך אני בספק אם המשטרה יכולה לטפל בנושא . צריך למצוא גוף אשר מתפקידו לטפל בנוכלים מסוג זה והוא יעיל כדי למגר את התופעה הזאת

odedg

New member
מי יטפל?

רבותי! נדמה לי שאנחנו מאבדים פרופורציות. מדובר ככל הנראה במעשי מרמה נגד בעלי עסקים קטנים, (ולא צרכנים כהגדרתם בחוק הגנת הצרכן), כך שהדרך המקובלת היא המשטרה. אני מאמין שזה תפקיד המשטרה, ואם יהיו הרבה תלונות, אין ספקשהיא תיאלץ לבצע את מה שמוטל עליה במדינת חוק. חוץ מזה, ובנוסף לטיפול הפלילי, צריך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. לתקוף מכל הכיוונים, ולא לתת לעסק להירדם! זכרון הציבור לצערנו קצר, והעניין הועלה בכלבוטק לפני למעלה משנה, ונדמה לי שכבר טופל ע"י המשטרה לפי תלונות שהוגשו אז.

למעלה