מי שתיכנן ללכת להופעה של נטליה אוריירו לא ישמח לשמוע על זה

Renat Zeitune

New member
מי שתיכנן ללכת להופעה של נטליה אוריירו לא ישמח לשמוע על זה

לפי גיא פינס נטליה אוריירו חולה וההופעה המתוכננת תתבטל

evglev1

Well-known member
מנהל
תתבטל או תידחה?

כי לפי הפרסומת בויוה היא הייתה מאוד נרגשת להגיע להופעה בישראל.

Renat Zeitune

New member
ראיתי עכשיו פרסום של גיא פינס בפייסבוק על זה

אומרים שזה התבטל. כנראה לפני שחלתה צילמו את הפרסומת. אמרו אפילו שהיא מאושפזת בבי"ח

evglev1

Well-known member
מנהל
רק בריאות לנטליה אורירו

וגיא פינס זה חדשות? כי אני זוכר בזמנו בערוץ 10 שגיא פינס בעיקר צחק על הכול, חשבתי שבקשת זה באותו סגנון?

Don Nirtin

New member
חדשות הבידור.

ונטליה נחשבת בידור אז......

evglev1

Well-known member
מנהל
ואני עוד טרחתי לנסות את מזלי במבצע שלהם

לא אמרתי שידעתי שלא יצא מזה כלום, כי אני רחוק מלהיות זמר, וגם לא טרחתי ללמוד את השירים שלה בעל פה. אבל קצת שברתי עם זה את הראש לחינם.

faery18

New member
נשמע מוזר

או שנכנעה ללחצים של אירגוני חרמות או שאולי לא נמכרו מספיק כרטיסים, אבל אין ספק שחולה שנייה לפני-לא נשמע אמין במיוחד.

faery18

New member
ראיתי לפני כמה דקות את הכתבה בגיא פינס

מהצד של נטליה אומרים שהיא אושפזה בארגנטינה עקב וירוס בטן אבל בשיחות סגורות של המפיקים בארץ אומרים שנמכרו בין 4000/5000 כרטיסים כשההיכל אמור להכיל 9000 מקומות. וכששאלו את המנהלים של נטליה למה לא חיכו קצת עם הדחייה שהרי עד יום שלישי אולי תתאושש הם נתנו תשובות מתחמקות.
אז שכל אחד יסיק את מסקנותיו..

&nbsp
יחד עם זה ממשיכים להבטיח שהיא תגיע בהמשך אבל מי שרוצה החזר כספי יקבל.
כמובן שתהיה לה רפואה שלמה אם יש אמת בדברים אבל ללא ספק יש פה משהו מוזר. אני בכל אופן נוטה להאמין שזה הכרטיסים. לפחות זה לא בגלל החרמות...

elall

Member
מנהל
אין מצב שזה קשור לחרמות

היא לא זמרת מספיק מפורסמת וחשובה בעולם בשביל שמישהו ילחץ עליה. הארגנטינאים דווקא רצים להופיע פה, יודעים שיש להם הרבה מעריצים פה אז לא מפספסים הזדמנות להרוויח כסף. לא נראה לי שנטליה ממש מופיעה בעולם, אני רואה אותה כל הזמן באה להופיעה ברוסיה, כי שם איכשהו עדיין אוהבים והיא עדיין כוכבת ענקית בשבילם. היא בטח חשבה שככה זה גם פה, אבל רוב הסיכויים שזה לא כך.

evglev1

Well-known member
מנהל
היא כוכבת גם פה כמו ברוסיה

פשוט הגיל לא עשה לא טוב, היא איבדה את כל הקסם והזוהר שהיה לה בצעירותה, היא נראית מבוגרת מאוד בהשוואה לדנה גרסיה או לוסרו.

ראיתי אותה בראיון לטלוויזיה הרוסית רק לפני שנים ספורות והיא נראתה שם כמעט כמו בצעירותה, השנים האחרונות ביגרו אותה בצורה דרסטית.

elall

Member
מנהל
אני לא חושבת שזה קשור למראה שלה

היא עדיין נראת מעולה לדעתי לגילה וברוסיה היא הופיעה ממש לא מזמן עם הרבה הצלחה. איכשהו ממש אוהבים אותה שם, יש לה קהל מעריצים מטורף שם. זה לא ככה פה. לא נראה לי שהרבה אנשים מודעים לאיך היא נראת היום. היא פשוט די נעלמה מחיינו. מתי פעם אחרונה ראינו אותה? נקמתה של אריאנה עברה פה ללא תשומת לב ורעש מיוחד (בזכות זה שתקעו אותה בערוץ לא קשור ורק ללקוחות יס), היא לא ממש הוציאה אלבום נורמאלי מאז 2002, הפופולאריות שלה דעכה עם השנים ואנשים שכחו אותה. לא סתם ויוה החזירו את בובה פראית, זה היה ניסיון להחזיר אותה לתודעה וזה לא עבד להם כנראה. היא לא לאלי אספוסיטו שהיום היא כוכבת נוער גדולה, שכל הזמן מוציאה שירים חדשים ואלבומים. הנוער שפעם אהב את נטליה כבר גדל והתבגר, היום הם כולם בני 30-40 והיא לא כזה מעניינת אותם.

Renat Zeitune

New member
לפי מה שראיתי כן אוהבים אותה פה

אני חושבת שבובה פראית חזרה על פי בקשת מעריצים כי לפני כן היו בקשות שיחזירו אותה והרוב מרוצה שבובה פראית חזרה ועצם זה שתוכננה הופעה זה נתן לויוה דחף אבל אם היה לויוה יותר שכל היו מביאים את נקמתה של אריאנה ורוכשים אותה מיס. מי שכבר הפסיק להתעניין בנטליה אוריירו בעיקר לא צופה בויוה ומעדיף טורקיות.

faery18

New member
בדיוק מה שאני חושבת

מבחינת עשייה פעם היא הייתה הרבה יותר בולטת גם מבחינת משחק וגם מבחינת מוזיקה.

LiaTuSh18

New member
אני חושבת שזה קשור לגודל

רוסיה היא המדינה עם השטח הכי גדול בעולם אז מן הסתם שאם נטליה תופיע במוסקבה היא תצליח למכור יותר מ5000 כרטיסים כי יש שם מליונים של אנשים רק בתוך עיר אחת. אנחנו מדינה קטנטנה, וכל מי שקונה כרטיסים קונה בגלל הנוסטלגיה ולא כי היא הוציאה איזה משהו עכשווי מצויין, היא גם לא זמרת טובה אז יחסית לכל זה 5,000 כרטיסים למדינה כל כך קטנה זה המון. לדעתי הם פשוט לא היו צריכים לעוף על עצמם מלכתחילה ולחשוב שהיא תמלא את היכל מנורה ולעשות כמה הופעות בהיכל התרבות או איזשהו אמפי של כמה אלפים וזהו.

elall

Member
מנהל
זה בהחלט עניין של גודל אוכלוסיה

רק במוסקבה וסביבתה יש לפחות פי 2 יותר אנשים מכל מדינת ישראל. וגם לא בטוח כמה אנשים מדרום או צפון הארץ ירצו לגרור את עצמם עד תל אביב.

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון אני וויתרתי על תשלום כרטיס להופעה וכרטיס נסיעה מחיפה

לתל אביב אבל ניסיתי להשתתף במבצע של ויוה, ולקבל כרטיס בחינם, ואז הייתי משקיע רק בנסיעה. אבל אם הייתה מופיעה בחיפה או בקריות סביר להניח שהייתי קונה כרטיס.

למעלה