מי תפוס ברעננה?

glitter8

New member
מי תפוס ברעננה?

מי היה? מי לא? חוויות? סיפורים? מעשיות?

בטי369

New member
../images/Emo168.gifנתפסנו..על חם..

אחלה הופעה..ושוב הוכיח האיש הגיטרה והאגדה שגם את תושביי רעננה העייפים אפשר להעיר עם קצת (או הרבה) מוסיקה טובה שווה כייפית נוסטלגית חדשה ומקפיצה.. חברים יקרים שמחה לבשר שאישנו הכניס לרפרטואר השירים שני שירים חדשים חמים וטריים... ויפים. בקיצור היה כייף כמו תמיד. אחלה דרך להתחיל שבוע.. אז שהיה לכולנו שבוע נפלא

davidaltman

New member
היה אנרגתי קיצבי

היתה חשיפה של שני שירים מהאלבום החדש היה מקסים חבל שלא באתם בהמונכם לילה טוב שבוע מקסים דודי שני תודה

SHANILIROY

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

דיויד היה מלא אנרגיה ,ממש מילא לי את המצברים ! היה כיף לראות חלק נכבד מחברי הפורום ,וכמובן לשמוע 2 שירים חדשים שיהיה לכולם שבוע טוב
מלא באור
ואהבה

ymother

New member
היה כיף

גם סיפר סיפורים (אני מתה על זה), גם רקד, הכל, היו גם פספוסים (אני מתה גם על זה) וגם הצלחתי לרקוד - תיקון אמיתי. והצלחתי ממש עד הסוף לא לחשוב על הסוף, רק בשיר האחרון ירדה עלי העצבות, והיא עדיין כאן. אוף! אני גם פחות מתלהבת מהשירים שהם להיט, והם יעני must בהופעה. אני אוהבת הכל כמובן (ווידוי - חוץ מכמו שאת) אני יותר אוהבת את הפחות מושמעים, ובהופעה הוא השמיע חצי חצי, אז... היה נעים להכיר אתכם! ממי לבקש את התמונות?

SHANILIROY

New member
שמחנו להכיר ../images/Emo13.gif

תשלחי לי או לחן במסר את המייל שלך ,והיא תשלח לך

אין מצב לא להנות בהופעות של דויד

היה מעולה כרגיל.אני יכולה לשמוע את השירים האלה בלי סוף.אף פעם לא נמאס לי.. נגמר לי מהר מידי. שני השירים החדשים מאד מצאו חן בעיני.נראה אלבום מבטיח.מחכה לו בקוצר רוח... היה נחמד לפגוש אתכם-שני.חן.ובטי להתראות בהופעות הבאות

altofhen

New member
אוי אוי אוי אוי כמה נפלא היה

היה כיף לפגוש נציגות נכבדה מהפורום כל התמונות בפייס בוק שלי ומי שרוצה אשמח לשלוח למייל הנה אחת

למעלה