מי
מי עובדת בסופרלנד

dilan angel

New member
מי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמי עובדת בסופרלנד../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

אאאאאנננננייייייייי
הייתי היום בראיון עבודה בסופרלנד לגילאי 15 עד 16 היו שם פולללללללללללללללללל פקצותת
מי הלך?

שנה שעברה אח שלי עבד שם

כולה מעמידים אותך במתקן ואת מכניסה את מי שאת רוצה... זה הכל משעמם..

E M S

New member
את הולכת לעבוד במסעדה נכון?

נו מתי המשמרת הראשונה? ודרך אגב בהצלחה.... בכל אופן תוכלי לראות אותי שם בטוח בכניסה כשתגיעי בבוקר כי אני זה שעושה את הפתיחה... אני עובד כאיש ביטחון בסופרלנד....

dilan angel

New member
אני עובדת ב"בורגרלנד" או בקופה

או מנקה שם ת'שולחנות(חחח השפלה) אבל למזלי נבחרתי עם עוד 5 חברות ככה שלא יהיה משעמם ותראו איזו שואה
13 וחצי שקל לשעההה
ורק 25 דק' הפסקה מתוך 7 שעות עבודהה.... טוב העיקר השגתי ת'עבודה

מה שואה פה?

תגידי תודה זה מחיר די יקר לעומת גילך כי בגיל 15 אסור בכלל לעבוד

Ignition

New member
הממממ...

זה אפילו לא שכר מינימום.. הם עוברים פה על החוק.

enbalush

New member
לפני אולי 10 שנים עבדתי שם

ועד היום חייבים לי 100 ש"ח (היום זה בטח יותר), מניאקים!

The Flash

New member
זה עינוי

עומדים 10 שעות ליד מתקן(בהתחלה של יללדים קטנים) ולא עושים כלום זה משעמם רצח

E M S

New member
כמה דברים לגבי הסופרלנד

ככה אחד כן משלמים שם משכורת לפי מינמום כל אחד לפי גילו אין תוספת לשבתות/חגים.... גם לא מקבלים כסף על נסיעות כי יש הסעות.... אבל תסתכלועל הצד החיובי אני עובד שם 3 חודשים ומאוד נהנה מהעבודה... כאילו באמת תשקיעו בעבודה תראו רצינות ותתקדמו מהר.... אני תמיד רציתי להגיע ולעמוד בשער הראשי... ובהתחלה יושבים מסביב לסופרלנד בעמדות בחולות מבחוץ וכן זה משעמם אבל אחרי זה מתקדמים סה"כ עבודנ מאוד כיפית... בקשר למתקנים לא תמיד העבודה כל כך קשה תלוי באיזה מתקן שמו אותך.... דבר נוסף בדר"כ לבנים: אפשר להכיר שם מ-ל-א בנות אני לא מתלהב מזה כי יש לי חברה עוד מעט שנתיים אבל בימים הקייצים והחמים גם לכם יהיה חם ולא בגלל מזג האוויר
בקיצור תהנו

למעלה