מי......................

הטייס41

New member
מי......................

יכול לעזור לי שיעשה את זה מהר..... אני ניכנסתי לדיכאון לפני שנה הרופא משפחה נתן לי 1 סרוקנקס בבוקר 1 קסנקס בבוקר ובערב הוא נתן לי 1 קסנקס .הבעיה היא שאני מכור לכדורי שינה סטילנוקס אני יכול לקחת ביום בין 5 ל 10 ביום למי אני יכול לפנות בשביל זה ומה דרך הטיפול להיתמכרות לכדורי שינה יש לי 4 ילדים אני נשוח 22 שנה וזה הורס לי המון בחיי הנישואים בכלל ובפרט מעבר לזה אני לא יכול לקיים יחסים כבר מעבר לשנה ויש רגעים כשאני ממש בנפילה שבא לי להיתאבד תנו לי תשובה בבקשה

שלום טייס

גם אני בדכאון וגם אני לוקחת כדורים רק שמות אחרים אבל כדורים ממשפחת SSRI נוגדי דכאון. תנסה לפי דעתי להוריד כדורי שינה לאט לאט אני במשך כל ההריון שלי הורדתי את כל הכדורי שינה ועד היום ישנה טוב ללא כדורים כי יש לי תינוקת שמיתעוררת בלילות. ובקשר להתאבדות אין שום סיבה בעולם לעשות את זה. תנסה לדבר עם הרופא הפסיכיאטר שלך אולי הוא ידע איך לסייע לך יותר טוב מאיתנו. כי אף אחד כאן לא רופא. היתי רוצה לעזור יותר. בהצלחה נשמה.

וחוץ מזה טייס....

שאתה יכול להגיע לחדרי אנ איי. זאת הדרך שלנו הכי טובה להיגמל מכל מיני התמכרויות למיניהן. באיזה איזור אתה גר?

ברוך הבא טייס../images/Emo140.gif

כאשר מדובר בטיפול תרופתי, ההכוונה היחידה שניתן לתת לך היא התייעצות עם רופא מומחה לענייניך. נדמה לי שהפורום לא יכול לסייע מעבר לתמיכה ועידוד, ואת זה נשמח לעשות פה. התמכרות היא מחלה הרבה יותר מורכבת משימוש בכדורים, סמים או כל חומר שמשנה את מצב הרוח והתודעה.
אוהבים

למעלה