שמלת תחרה1
Well-known member
אשת השנה
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
אשת השנה - Jo Jorgensen, כי היא פועלת יותר מכל אחד אחר למען חופש, הפוליטיקאית היחידה שאינה פופוליסטית.אשת השנה
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
לפני שאענה ועל סמך נסיון העבר, הנבחרים חייבים להיות בחיים?אשת השנה
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
ברורלפני שאענה ועל סמך נסיון העבר, הנבחרים חייבים להיות בחיים?
באסה .ברור
אל תתבאסבאסה .
אבל אם כך...
כ'איש השנה' אני בוחר את פרופ' רוני גמזו, פרויקטור הקורונה ויחס עימו את מר משה בר סימן טוב, מנכ"ל משרד הבריאות לשעבר.
את בר סימן טוב אני בוחר מאחר והוא הציג נאמנה את עמדת משרד הבריאות, היווה 'קול מרגיע וסמכותי' במדבר הבלגן הכללי, ועל אף שאני סבור שהיה צורך למנות אדם ספציפי לצרכי הסברה בלבד (קרי להעברת ההחלטות לציבור), בס"ה אני סבור שבר סימן טוב עשה עבודה מצוינת.
את פרופ' רוני גמזו אני בוחר לא בגלל שאני כל כך מתלהב מעבודתו, אלא בגלל נכונותו לבצע אותה. מדובר בתפקיד שברור שאינו קל, ברור מראש שהוא כפוי טובה ברמות-על, ובכל זאת, פרופ' גמזו נכנס אליו כאיש מקצוע ועם כל הכוונות הטובות והרצון להביא למזור לעם ישראל.
על כך מגיע לו שאפו מבחינתי גם אם כאמור, אני רחוק מלהיות יותר מדי שבע רצון מפעילותו כפרויקטור וסבור שהוא שגה ועודנו שוגה בלא מעט פרמטרים.
בבחירת אשת השנה הסתבכתי קמעה. אין לי מישהי שקופצת לי לראש במחשבה ראשונית שזכאית בעיני לתואר הזה (או לחלופין, אפשר לחשוב על כמה וכמה שזכאיות לו).
לאחר מחשבה קצרה, הגעתי למסקנה שמי שמבחינתי ראויה לתואר הזה היא גב' חורזת באהבה.
הסיבה לבחירתי היא פועלה למען הקומונה לרווחת חבריה, פעילות שכללה משא ומתן לא פשוט מול הנהלת אתר שלא בדיוק התלהבה לשתף פעולה, והשגת הישגים שגם אם אינם אחד לאחד כפי שרצתה לכתחילה, בהחלט נותנים מענה לרצונות חברי הקומונה ומשאירים על כנו את הבית שבנו -בניהולה- לאורך השנים ואשר בו הם רוצים להימצא ומרגישים בנוח.
בינתיים הסתדרתי . סבורני שמצאתי מענה הולם לשאלות גם מקרב תושבי העולם הזה .אל תתבאס
עבורך יש פינה גם למי שנמצא בעולם שנגיע אליו.
איש השנה היינו מר בנימין נתניהו, הראוי לפרס נובל לשלום.אשת השנה
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
ברור לגמרי -אשת השנה
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
אשת השנה שלי היא ולא אחרת מהלוחמת בשחיטות באומץ לא יתואר...אשת השנה
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
אשת השנה היא ללא ספק "קים קרדישיאן"אשת השנה
איש השנה
ולמה הם הנבחרים שלכם?
סתם כי היא אשתך?מבחינתי אשתי היא אשת השנה, כל שנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.