מי?

liranf

New member
מי?

את מי אתם הכי מעריצים באופספרינג (אפשר פירוט) וזה שאתם מעריצים מישהו יותר זה בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל לא אומר שאתם שונאים את השאר.. אני הכי מעריץ את גרג , לא יודע למה כנראה בגלל הבס וסתם הוא מצחיק כזה.

voodoo

New member
נודלס לנשיאות!!!!!!!

לפני שאני יסביר למה יש להתיחס להודעה הזאת בצורה אוביקטיבית והכי לא הומואית שאפשר !!!! כי אני לא!!!! תודה אני הכי אוהב ( כבר שלא תחשבו על זה אפילו !!) נודלס בגלל שהוא שוה שם ...ואני יסביר נודלס למרות שלא היה מבין מקימי הלהקה הצליח בזכות אישיות נהדרת לגרום לאנשים לחשוב שאופספרינג שייכת לו הוא .( והוא כן!!!!) אחד מגיטריסטי הפאנק המוצלחים ביותר ( בגלל הטכניקה ). עוד דבר שאפשר לשייך לכל חברי האופספרינג שהם נראים כמו אנשים כלכך רגילים ולא מתנשאים ( כמו הרבה להקות אחרות שטעמו את טעם ההצלחה, אפילו אם זה רק לכמה שניות...ראה ערך קראזי טאון ) וזה פשוט נחמד לדעת שיש אנשים כאלו ... נודלס גם נראה נחמד לא? הוא תמיד נראה שמח ( כמו דקסטר ) ואני מת על הגיטרות שלו!!!! נודלס תן לי את הארטסטאר!!! חחחח לא משנה... יש לו 30 גיטרות ומלא מגברים שהוא אוסף ( זה מה שהוא עושה עם הכסף?) הם עדיין גרים באותו מקום שבו התחילו את הלהקה וזה נחמד. בכל מקרה נודלס הכי טוב לדעתי אחריו דקס

Magma sXe

New member
דקסטר לשילטון

ואני אסביר בדיוק למה אני אוהבת אותו (וכן אתם יכולים לחשוב מה שאתם רוצים) ראיתם עוד בן 36 שנראה טוב כמוהו ונודף כ"כ הרבה כישרון ???? XxMagmaxX ------------------- Davey Havok is a GOD!!!!

voodoo

New member
בטח ...

נודלס !!!! רק שהוא לא חתיך... אני חייב להודות שדקסטר באמת נראה טוב ( לא !!! א נ י ל א ה ו מ ו !!!!!!! דייי ) אבל פחות כישרוני מנודלס שהוא פשוט ענק!!!! ומאוד חזק על הגיטרה ( עשיו הוא ממשיך ללמוד ולרענן את הזיכרון ד"א ) ויש לו אוסף גיטרות הכי מרשים שראיתי רק חבל על השיער שלו... חחחחח בעצם אולי זה דווקא לטובה אני זוכר את ימיו עם השיער הארוך בתקופת אגנישן... אחחח היו ימים. דקסטר תחזיר את הצמות!!!!! נודלס לך זה אבוד... תקנה פאה

Manic Subsidal

New member
לדקסטר לא מתאים צמות ../images/Emo4.gif

ובאמת, כולם כישרוניים בלהקה! אבל לדעתי רון הכי כישרוני, הוא פשוט מתופף מעולה! לפעמים נדמה כאילו יש לו איזה 8 ידיים או משהו כזה...

liranf

New member
Greg is the king

ויש לו אוסף גיטרות די מדהים (אמממ.. בעצם לא) ד"א רק שתדעו שגם לו היה שיער ארוך (לא לא אני לא הומו! אולי וודו הומו, סתם!!!) בתקופה של איגנישן (כן כן אני יודע מהתמונה בחוברת )

Sham 69

New member
שטויות

קודם כל .. לדקסטר ולנודלס דווקא ממש מתאים צמות .. ונודלס נראה בסדר .. למרות שלמי אכפת ורון מתופף מעולה? רון מתופף רגיל ... מאיפה הבאת את ה"8 ידיים"? רון לא עושה דברים מיוחדים הוא פשוט מתופף רגיל ולא עושה דברים מיוחדים .. ולדעתי נודלס ודקסטר הכי כשרוניים בלהקה .. נודלס אחד הגיטריסטים האהובים עלי בפאנק .. אגב. . אם אתה רוצה לשמוע מתופפים של "8 ידיים" תשמע מטאל .. כי שם יש מתופפים עם ביצים

BaNaNa_FeLLer

New member
בהרבה להקות מטאל יש שני מתופפים!

כמו SLIPKNOT וכאלה... הממ...אני לא ממש שייך לפורום הזה...יש לי שאלה בכל מקרה...איך אפשר לנהל פורום שלם יום - יום על להקה אחת?¿?

voodoo

New member
כמו שאפשר לירות לעצמך בברך 100 פעם

ועדיין להרגיש שלא ממש מיצית את הרעיון

voodoo

New member
אל תתיחס ברצינות זה היה בצחוק

למעלה