מכבה לרגע

eti007

New member
מכבה לרגע

לכבות. לכבות.
את החופש. את האפשרות.
חוזרת אחורה. לתבנית. לשגרה ההטרונורמטיבית.
בחרתי בזה. בחרתי.
בחרתי לא להתמודד עם מה שבוער שם בפנים.
לשמור על המשפחה. על הילדים.
עליו.
על זה שאוהב אותי.
ומה איתי? ומה עם החירות לחיות את מי שאני?
להשתולל. לחוות לברוח למקום אחר שמצאתי לעצמי.
המקום עם הפרפרים והרגש.
עם התשוקה והגעגוע.
המקום בו אני מרגישה הכל בעוצמות כמו שלא ידעתי קודם לך.
אני חוזרת.
לבית שלי.
ומכה את הכל.
לבינתיים.

מזדהה איתך מאוד

קראתי את ההודעה שלך, והרגשתי כאילו אני כתבתי אותה מילה במילה.
כאילו כתבת אותי.
אם תצליחי למצוא את הסוד, איך מכבים הכל, אפילו רק לבינתיים, אנא גלי לי... איך מוצאים את הכוחות להתרכז באיש שלנו, בילדים... הראש עסוק במחשבות... הלוואי ואפשר היה פשוט לכבות.

מישיאחת

New member
תמיד הסתקרנתי

מי אתן אותן נשים נשואות לגבר ואוהבות נשים?
לפעמים כשאני נוסעת ברכבת,יוצא לי לחשוב אם הבחורה שמולי שמתהדרת בטבעת ..היא בעצם גם אוהבת נשים..?
ואיך חיים עם גבר כשיש לך אהבה נשית במדרכה מעבר ..
מסתירים או משתפים ?
כי גם כשמסתירים אז נוצר בכל מקרה איזה שבר ,בהרגשה ובתחושה שלך מולו .
&nbsp
מחשבות של ערב

אז את לא נשואה ?

ואם לא, מה מעשייך בפורום העצוב שלנו :)
האם נפגעת מבחורה נשואה ? בכל מקרה את כותבת יפה.

שאלה לא פשוטה שאלת

כל אחת וסיבותיה שלה.
אחת התחתנה עוד לפני שהבינה שהיא נמשכת לנשים, וגילתה את זה בגיל 30+ כשכבר הייתה אמא, כשלפתע התאהבה בחברה טובה.
אחרת (כמוני) ידעה על עצמה מגיל צעיר, אך בגלל סיבות שונות החליטה להתחתן עם גבר. אני אישית בשנות הנישואים הראשונות הצלחתי לא לחשוב על זה יותר מדי, עד שבלי להתכוון התאהבתי באישה והתפתח קשר עוצמתי מאוד... בסופו של דבר היה לה קשה מול בעלה וזה הסתיים. ודרכה בעצם הכרתי את הפורום הזה

גם אני ידעתי

מגיל צעיר והחלטתי להישאר במסגרת הטרונורמטיבית משיקולים שונים. עכשיו אני אוכלת את מה שבישלתי. מצטערת לשמוע שהקשר שלכן נגמר. מקווה שאהבה גדולה מזאת עוד מחכה לך בהמשך. בעלך יודע עלייך ?

eti007

New member
אי אפשר באמת

תוהה אם אוכל.
מרגישה שזו מלחמה אבודה.
בעיקר בלילה, כשהכל שקט המחשבות נודדות אל התשוקה שהייתה לי איתה.
יודעת שרוצה לשמור את הבית והמשפחה ומנסה... מנסה להשקיט דרך הצמדות לאיזו שגרה מאוסה...

singingtears

New member
איך מפסיקים להרגיש?

איך מפסיקים לרצות אותה?
&nbsp
תנו לי בבקשה נוסחת קסם כי אני מתמוטטת

יקירתי

חלילה, אל תתמוטטי.
אני יודעת שאהבת נשים זה דבר מאוד עוצמתי. ולהתחבר למישהי, להיות חשופה בפנייה, ואז פתאום להתמודד עם העובדה שהיא רוצה לסיים את זה - זה קשה מאוד, פוגע, מעליב, ממוטט...
זו אולי קלישאה, אך הזמן אכן מרפא. ותזכרי תמיד שהכל מכוון, הכל מדוייק. זה כנראה לא היה צריך לקרות איתה. ואני בטוחה שתגיע מישהי אחרת שתעשה לך טוב, יותר ממה שהיא אי פעם הצליחה לעשות.
תהיי אופטימית, תהיי חזקה. זה לא קל, אני יודעת. כולנו היינו שם... כולנו מתישהו רצינו מישהי וזה לא היה הדדי. זו דרכו של עולם.
סומכת עלייך שיש לך את הכח לשמוח!

singingtears

New member
תודה, פשוט עייפתי

עייפתי מלחכות לה
עייפתי מלצפות שהיא תתעורר ותבין שלא כדאי לוותר עלינו
עייפתי מפנטזיות
רוצה אותה איתי, ככה, כמו שהיא

גבר1112

New member
לא פשוט

אני קורא מה שכתבתן וליבי נחמץ.
כל אחת זכאית לחירות המינית ולממש תשוקתה.
הלואי ואמצא את זאת שלא תצטרך להיות מיוסרת ותוכל להגשים את עצמה אך יחד עם זאת גם תוכל לבנות ולהקים משפחה.
אז בנות אם יש לכן חברה כזאת שרוצה גם משפחה ולא לפספס את מה שבוער בתוכה אשמח להכיר ולתמוך בה לאורף כל הדרך.אישה 34-42.

למעלה