מכביפלניום
[סורי על השרשור החדש..]

noamsheron

New member
מכביפלניום../images/Emo70.gif [סורי על השרשור החדש..]

מצטערת שפתחתי שרשור חדש בקשר לזה, אבל לא ראיתי הודעה פתוחה שמתאים לנצל"ש... בקיצור, מכביפלניום. מישהו יודע במה מדובר? קיבלתם על זה מידע בסניפים שלכם? אז ככה... לפי מה שאמרו לנו, מכביפלניום היא מן ועידה שמתקיימת פעם בשנה בכפר המכביה ובאים אליה נציגים מהארצי ומהעולם... יש קצת נאומים וכאלה, ואח"כ הופעות וכיבוד ומשהו כזה.. אז אנחנו [סניף גדרה], יוצאים לזה [רובנו לפחות]... אבל נראה לי שלא כל הסניפים יודעים על זה, כי שאלתי חברות מזכרון וחדרה ובכלל לא היה להן מושג על מה אני מדברת... אז.. אמרו לכם על זה משהו בסניף? ויש לכם מושג איזה סניפים מתכוונים לבוא? תודה, ו... נתראה, אם תבואו

מכביפלניום.

היי. במערב ידעו אותנו על זה. רק תיקון קטן, לא חושבת שזה בכפר המכבייה, אבל זה באיזה אולם ברמת גן.
היו 3 בנות מהסניף שלי (ואני בניהן.
) שרצו לצאת, אבל לא יביאו אוטובוס רק בשבילנו, אז וויתרנו.
אשמח לשמוע עידכונים אח"כ- איך היה ומה היה.. וגם לתמונות. תהנו.

noamsheron

New member
חח הם רק שרו את "התקווה".

אממ היה נחמד בסה"כ. זה היה יותר על מכבי תנועת ספורט עולמית ופחות על מכבי צעיר כתנועת נוער. היה מעניין לשמוע קצת על היסטוריית הספורט של מכבי, ולשמוע איזה אנשים השפיעו עליה כ"כ והפכו אותה למה שהיא היום, וגם היה טקס קצר כזה ומופע אלומיניום ממש מגניב
רק חבל שהיו שם מלא מבוגרים ולא בני נוער ובוגרים וחניכים מסניפים... חח כאילו, חצי סניף גדרה היה שם, ושכבת ח' של כרמי יוסף...
אבל בסה"כ היה ממש נחמד
[אני מחכה כבר למכביה הבאה..חח
] סופשבוע רגוווווווווע

מכבייה... ../images/Emo99.gif עוד שנתיים. ../images/Emo3.gif

נשמע ממש כייפי.... חבל שלא הייתי.

noamsheron

New member
השנתיים האלה הולכות לעבור מה זה מהר נראלי../images/Emo3.gif

ולא נורא, עוד יהיו מכביפלניומים
לא הפסדת משהו ענק ומטורף... בקטנה

למעלה