M
Moviehibr
Guest
לצפייה בשידור משחק ליגת העל לחצו כאן!
מכבי בני ריינה נגד מכבי פתח תקווה לצפייה ישירה, מכבי בני ריינה נגד מכבי פתח תקווה שידור חי, מכבי בני ריינה נגד מכבי פתח תקווה שידור ישיר, מכבי בני ריינה נגד מכבי פתח תקווה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד בני ריינה שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: אני חושב שאני הולך לתפוס כל כך הרבה קשקושים על המאמר הזה, אבל זה מה שאני באמת מרגיש לפעמים, והאשמה של כל זה צורכת אותי כל כך הרבה שאני רק צריך להתוודות ולשחרר את הכל איפשהו. אני יודע שכולם משתוקקים שיאהבו אותם וידאגו להם, ואני יודע שכל כך הרבה אנשים מאחלים שיהיו להם אנשים שבאמת בודקים אותם ושואלים שאלות עניות כמו אם הם אכלו או הגיעו הביתה בשלום. אל תבינו אותי לא נכון, אני מעריץ שאוהבים אותי רוב הזמן, אבל יש ימים שהלוואי שאנשים מסוימים פשוט יפסיקו לדאוג לי לחלוטין. אני חושב שאני עושה את זה מתוך פחד, בידיעה שבאמת לא אוכל להחזיר להם את מידת האהבה והאכפתיות שלהם. קבלת האהבה שלהם פשוט גורמת לי להרגיש כמו עלוקה קטנה ושפלה, כי זה מרגיש כאילו אני משתמש בהם מבלי להחזיר להם כלום. לפעמים אנשים בודקים אותי כלאחר יד מדי פעם שואלים איך החיים ואיך אני מרגיש, ולמרות הרבה דברים שקורים בחיי, אני תמיד אענה להם בקצרה ובכמה שיותר נטולת פרטים, במיוחד במסגרת עבודה. אני יותר מאשמח פשוט לחייך ולהנהן אליך בכל פעם שאנחנו יוצרים קשר עין בלי ליצור קשר עין יותר קרוב מזה.) אני חושב שאני כל כך עמיד בפני אהבה ואכפתיות מאנשים שלא כל כך אכפת לי מהם, כי אני יודע איך זה מרגיש שיש דינמיקה כל כך לא מאוזנת. אני יודע איך זה מרגיש לפרש לא נכון כל דבר נחמד שהם אומרים שהם דואגים לך כמו שאתה דואג להם, רק כדי שיהיה לך שברון לב גדול יותר שמחכה כשבסופו של דבר תבין שזה פשוט אתה אוהב אותם כל כך טיפשי כל הזמן (תודה לך , סיטואציה לשעבר).