מכבי בריטניה... ועוד

מכביסט85

New member
מכבי בריטניה... ועוד

קיבלתי לאחרונה פלאייר לפיו אני מוזמן להשתתף במיונים להשתתפות במפגש עם משלחת של מכבי צעיר בריטניה (זה מיועד רק לשישיות-שביעיות). קיבלתי גם טופס מועמדות שעליי למלא ולהגיש לרכז. גם אתם קיבלתם דבר כזה? מישהו יוצא לטיול הזה? ועוד משהו- מישהו יכול לרשום פה בבקשה את התאריכים של המחנה קיץ? כי אתם מדברים עליו הרבה אבל שכחתם לרשום את התאריך. בתודה, מכביסט

תשובה...

למה אתה לא רוצה להזדהות? המחנה מה-26.7-2.8 נכון? ואין לי שמץ על מה אתה מדבר בקשר למכבי בריטניה... אתה עולה לשביעית?

tytzair

New member
תאריכי מחנה

חלוץ בוגרים-26-28/07 29/07-ה'-ז' 30/07-הגעת ג'-ד' 01/08-פיזור מחנה צמח ישי רכז המפעלים

yoyole123

New member
כן..

אני רק יודע שאחותי היתה שם כשהיא הדריכה את שכבה ז' לפני כמה שנים.

ככהה..

אנחנו הולכים לקבל את הטפסים ביום שישי אני מתכוונת ללכת למיונים...נשמע שווה ביותר.. ממליצה בחום לבוא! ואת התאריכים למחנה כבר קיבלת.. אז לא משנה

idanshaf2

New member
קצת פרטים

טוב בעיקרון אתה צריך לקבל את הפרטים מהרכז\ת אז רצוי שתפנה אליו בהקדם.. בכל מקרה מדובר בקבוצה של חבר'ה ממכבי צעיר בריטניה שמגיעים לארץ לטיול בתאריכים 18-21/7. מחפשים 15 בוגרים שישיסטים ושביעיסטים שיתלוו אליהם לטיול ולמעשה יהוו הקשר שלהם לתנועה ולארץ. המטרה היא שהבוגרים יצטרפו אליהם לשם הכיף ולא יעבירו או ידריכו אותם. הטיול יהיה באיזור הכינרת ויהיה ברמה גבוה (מלונות וכאלה) לצרוך בחירת 15 הבוגרים על כל בוגר המעוניין להצטרף למלא שאלון מועמד (שאותו תקבל מהרכז) ולאחר מכן להגיע למיונים אשר יתקיימו בכפר. יש לציין מספר דברים חשובים: 1) הטיול כולל הליכה... משמע אנשים שלא אוהבים לטייל ברגל... תחשבו פעמיים 2) מחיר הטיול לבוגר הוא 150 ש"ח שזה כלום בהתחשב בעובדה שאתם גרים במלונות 5 כוכבים וכו'... 3) יש דרישה לאנגלית ברמה סבירה של יכולת ניהול שיחה 4) וכמובן יצוגייות על מנת לייצג את התנועה בכבוד. אז.. כל מי שמעוניין שיפנה אל הרכזים..

למעלה