מכבי - חולון המצב נראה עגום מתמיד

מכבי - חולון המצב נראה עגום מתמיד

יש מצב שנפסיד לחולון שמתחילה להתחזק מיום ליום יאללה מתקפת שלשות

Carmelo Anthony

New member
אוף, עכשיו עיצבנת אותי!

אני שונא, אבל כל כך שונא שמדברים על מכבי בכזאת פסימיות מיותרת, אז נכון, מכבי לא גדולה בזמן האחרון, אבל בואו ניקח דברים בפרופורציות, אנחנו פייבוריטים ברורים ואין ספק בכלל, אחרי הכל, המשחק בהיכל, אז תחשוב שוב. מתקפת שלשות בהחלט יכולה להיות דבר שימושי נגד קבוצה כמו חולון שיותר אוהבת את הצבע, זה יכול לרווח לנו קצת את המשחק ולהןציא את וושהאם, טאקר ושאר הגבוהים שלהם מהמשחק, אז בקטע הזה, אני איתך.

Carmelo Anthony

New member
אוי, סליחה...

חשבתי שהמשחק ב-9 ונכנסתי קודם לפורום אז ההודעה שלך עצבנה אותי כי חשבתי שעוד לא התחיל המשחק, כשאני רואה שהזמן של ההודעה מתאים ל-14 הפרש של חולון, מסתבר שצדקת... סורי.....

שומו

New member
תזכירו לי המאמן שרוצים להחתים לעונה הבאה../images/Emo35.gif

אה, סליחה, בעצם המשחק הזה לא חשוב. תזכירו לי מי השחקן שלא שיחק ביום חמישי
עומרי כספי
נכון לעכשיו (3:16 לסיום) הוא עם 15 נקודות ב-60% ל-2, 3-3 לעונשין, 5 כ"ח, אסיסט ו-3 חסימות. אבל מכבי הובילה 78-77, הניצחון מובטח לה
.

מכבי ניצחה בנקודה בודדה ואכזרית

וכמו שהיא ניצחה בנקודה היא יכלה להפסיד, סימונס זרק ואם זה היה נכנס כולכם היתם פה מבואסים כאילו ט` באב, אוי ואבוי שאנחנו מגיעים למצב שהנצחון שלנו תלוי בזריקה אחרונה של סימונס, ואגב ראוי לציין שזו היתה חרא של זריקה, פגעה בטבעת והמשיכה הלאה, ומי יודע אולי המזל התחיל להאיר לנו פנים

יו45

New member
אם ואם ואם

אם שארפ היה מחטיא את השלשה ההיא נגד ז`לגיריס לא היינו מדברים היום על מכבי הגדולה אבל הוא קלע והשאר היסטוריה. היום מכבי ניצחה סוף סוף במשחק צמוד וזה בהחלט סיבה למסיבה . עכשיו צריך להתכונן למשחק שהוא באמת משחק על עונה שלמה.

איזה? המשחק נגד ריאל בספרד?

ריאל אחרי שהפסידה לנו בנוקיה היא במאזן גבוה ועם רצף נצחונות, אני בטוח שזה יהיה הרבה יותר מענין מחולון

לא

אם מכבי היתה מנצחת את היוונים היה לזה משמעות(כלומר להפסיד בפחות מ-19) , כרגע חייבים ניצחון על ריאל כדי להגיע לפיינל פור.

למעלה