מכבי חייבת לנצח היום מכל הסיבות

מכבי חייבת לנצח היום מכל הסיבות

יש זמן עד לפיינל פור אז אין תירוצים שצריך לנוח וכו... אם ננצח נעיף את הפועל מ4 הראשונות וגם ננקום בהם על ההפסד בגביע, לכן צריך לתת הרכב חזק כמעט כמו בברצלונה! לא לתת לאליהו יותר מכמה דקות... גם כמה צליפות מהשלוש ממש לא יזיקו.. ירושלים התאמנה הרבה, ולכו תדעו, אם לא נשחק טוב יש סיכוי(נמוך אבל קיים) שלא נמצא את עצמנו ב4 הראשונים בפיינל פור, אז יאללה מכבי!

מכבי מאבדת את הראש והרגליים!!

15 הפרש לאדומים?! פניני וארנולד האלה יוציאו עוד לפני המחצית את כל שחקני מכבי לספסל.. כמה עבירות הם סחטו במחצית לא יאומן... ופניני עכשיו הצליח להרגיז גם את בורשטייןן

מכבי התרגלה לשחק טוב רק ביורוליג!

לא בליגה מה לעשות... היא באמת באופוריה וירושלים קבוצה תחמנית שתפסיד לקבוצה הכי נחותה בליגה, אבל לא למכבי!!! לפי דעתי הפסדנו בדוק, רק צרור שלשות ומתפרצות זריזות יצילו את המצב

מיטלוש8

New member
תכל'ס, למרות שברגעים האלו

רואים אם קבוצה היא באמת טובה ומסוגלת לחזור מפיגור כזה או לא..

modz0r

New member
תפסיקו כבר.

אפילו גור שלף אמר לפני המשחק שיש 2 אפשרויות.. או שמכבי יבואו כאילו זאת הכנה לפיינלפור, וינצחו בגדול, או שהם יבואו כאילו זה משחק שחייבים להיות בו, והפועל ינצחו. מעצבן אותי שזה הפרש כזה גדול, אבל לא נורא.

modz0r

New member
נו, איפה נעלמתם?

מכבי קבוצה הרבה יותר טובה מהפועל. זה לא משנה כמה יגמר עכשיו המשחק.

מיטלוש8

New member
כפי שאמרתי

ברגעים האלו רואים אם קבוצה היא טובה ויכולה לחזור מפיגור כזה או לא, כל הכבוד למכבי! חזרה מדהימה למשחק!

יו45

New member
משחק ענק

יש שתי נקודות שחייבים להתייחס אליהם . 1. ניקולה , ראיתי בכמה מקומות שמפנים אליו אצבע מאשימה, ברור שהאיש לא בשיאו, אבל היום הוא היה הבעיה האחרונה של מכבי, כשהוא יצא בפעם הראשונה מכבי הובילה ב- 2 כשהוא חזר היה פיגור 15 , את הרבע השלישי מכבי פתחה בלעדיו וההפרש נסק במהירות עד 20 הפרש משם הוא שיזק לסירוגין עד הסוף הטוב , אין לי נתונים מדויקים אבל בדקות שהוא שיחק מכבי ניצחו במשהו כמו 20 הפרש , אם למישהו יש פליי ביי פליי מהמשחק אפשר לבדוק את זה במדויק . 2. ההחלטה של שרף לשמור את הלפרין למחצית השניה אחרי שקלע 14 נקודות ב- 8 הדקות הראשונות בגלל שספג שתי עבירות היתה החלטה אומללה , זה גם הביא לפירוק של מכבי ברבע השני וגם הוציא את הלפרין מהמשחק , החלטה כל כך לא חכמה , היה צריך לתת כמה דקות על הספסל ואז להסביר לו שלא יעשה עבירה בשום אופן , שתי עבירות זה לא סיבה להכנס להיסטריה.

יששששששששש מכבי ניצחההההההההההההההההההההההההה

113:111 לא יאומן אחרי הפרש כזה עצום יאללההההה

modz0r

New member
רואה עכשיו את השידור החוזר

פניני קלע את העונשין השני והעלה את הפועל ל-7 הפרש, 47 שניות לסיום. גם כשאני יודע איך זה נגמר, אני עדיין לא מאמין שיש למכבי סיכוי

Thierry Henry

New member
סתם מחשבה שיש לי בראש נוכח התצוגות האחרונות

בלותנטאל אין ספק מתחיל להיכנס לזון המפורסם הזה שלו, כספי ענק העונה, ניקולה נופל מהרגליים. לדעתי? הלפרין, קאמינגס או ביינום, כספי , בלותנטאל ,מוריס. זו צריכה להיות החמישייה הראשונה של מכבי. שניקולה ייכנס במקום כספי או בלותנטאל ברגעים שצריך אותו, יתן 15-20 דקות וילך לנוח, כי כרגע הוא סוס מת.

למעלה