מכבי ים- הפתיחה

idanshaf2

New member
מכבי ים- הפתיחה ../images/Emo70.gif

מצורפת הזמנה להפנינג הפתיחה של מכבי ים בתל אביב.. כל הבוגרים מוזמנים.. כמו כן נדרשת עזרת םשל הבוגרים בגיוסים ובהפעלת ההפנינג.. בוגרים המעונינים לעזור מוזמנים לפנות עלי

לא ממש הבנתי...

קראתי את הספח וזה.. אבל לא הבנתי.. זה יהיה סניף שכל הפעילויות שלו יעסקו בים? .. כאילו .. לא ממש הבנתי ... גם , "מכבי-ים" זה השם של הסניף? .. או רק המאפיין שלו ויקראו לו בכל זאת "סניף ת"א " ? חחחח...אני מבולבל קצת...

anat135

New member
נראה לי ש..

שבסניף הזה, תיהיה פעילות מכבי רק משולבת בים. כמו שיט וכאלה.. תוך כדי פעולות רגילות. יעברו גם ערכים והכל. זה לפחות מה שהבנתי..

idanshaf2

New member
הסבר

סניף מכבי ים נפתח יחד עם אגודת ים זבולון העוסקת בחינוך ימי. הסניף יהיה סניף של מכבי צעיר לכל דבר ויקיים פעילויות כמו כל סניף בארץ, השוני יהיה בכך שכחלק מהפעילות של הסניף יעברו החניכים הכשרה בנושאים ימיים. את הסניף מפעילים מספר חברי גרעין אשר עברו הכשרה כמדריכי ים והם למעשה מתחילים את הפעילות הסניף. בשנה שנתיים הקרובות הם יכשירו קבוצה של בוגרים להיות מדריכי ים ומדריכים במכבי צעיר וכך יקום לו סניף מכבי צעיר המשלב חינוך של תנועת הנור המכבי הצעיר במקביל לחינוך ימי. הסניף ממקום ברחוב אוסישקין על גדות הירקון סמוך לתחנת הכח רידינג.

פששש...

יפה יפה.. אהבתי את הרעיון.. יוזמה ענקית! אבל יקראו להם "סניף תל-אביב" ? .. אם לא אז איך?

Mgedera

New member
נראה מאגניב

יש מצב שאני אגיע לשם..אבל רק אם עוד בוגרים מהסניף שלי יבואו.. כי הייתי שם פעם שעברה כשרק ניקו שם וכמעט הלכתי לאיבוד בת"א אח"כ חחח זה היה מבדר

5may5

New member
שאלה...

מישו יודע אם צריך להיות שם מחר על חאקי?

למעלה