מכבי ים

מכבי ים

באו לאוזן שלי שמועות שהולך לההפתח משהו כמו מכבי ים... אמרו לי משהו עם סניף על הים וכאלה... אם משהו יודע הסבר.. אשמח לשמוע... כי לי אין מושג מה זה ואם זה הולך לצאת לפועל בכלל

....

חחחחח יכול להיות??. גם אני חושבת.. אבל יש כזה דבר צופי ים וגם לצופים יש כזה דבר רכז צעיר אז אם כבר הולכים בעקבותיהם בטח הולכים איתם עד הסוף לא??? פשוט לקרוא לנו שבט וזהו....

idanshaf2

New member
לא עבדו עלייך

כן בתקופה האחרונה מתגבשת תוכנית להקמת סניף מכבי ים. הרעיון מתבסס על הרעיון של צופי ים, כלומר לחנך קבוצות של בני נוןער תוך לימוד מקצועות ימיים כגון שייט, ניווט וכו'... בימים אלו עובדים מס' מבוגרים מהתנועה הכשרה בנושא והשאיפה היא להקים בשנה הבאה סניף של מכבי-ים

איפה יוקם הסניף?

הוא יהיה במסגרת של תנועת נוער, מה הקשר של מקצועות ים? מי הקבוצה שעוברת את ההכשרה..?

idanshaf2

New member
כל כך הרבה שאלות ../images/Emo13.gif

אני לא ידוע איפה הסניף יוקם.. לפי מה שאני שמעתי אז בראשון.. אבל אל תתפסי אותי במילה... כמובן שהוא יהיה במסגרת של תנועה.. הוא יהיה סניף של מכבי צעיר לכל דבר הקשר של מקצועות ים הוא שניתן בעזרתם לעשות תהליכים מאוד טובים בקבוצות מסויימות... משתמשים בלימוד שייט על מנת להעביר תכונות מסויימות וערכים מסויימים לקבוצות... זה לא ממש קבוצה שעוברת הכשרה זה כמה אנשים בודדים מגרעין נחל.. לא יודע שמות

מכבי ים..

וכאילו מה זה כמו סניף ראשון מערב וכאלה... או שכל מי שרוצה יוכל להיות בו? איך זה הולך? יותר פרטים....פליז

תותח!!!!!!! ../images/Emo2.gif

כל הימים האחרונים אני חושבת לעצמי: הממ... כמה שבא לי צופי ים כזה, רק מכבי... זה יכול להיות גדול!

למעלה