מכבי מצמצמת את רשימת הרופאים

מצב
הנושא נעול.

באאבו

New member

המאושרים להתעייצות בהחזר כספי. כעקרון, ניתן יהיה להתייעץ אצל רופא שהוא מנהל מחלקה או סגן מנהל מחלקה בלבד. כל השאר - הלכו קפוט. הרופא שלנו הוא פנסיונר, מנהל מחלקה לשעבר - רופא מומחה בהחלט והחל מה- 30/1 לא נוכל לקבל החזרים עבור הביקורים אצלו
. מישהו יודע על זה משהו?

orname

New member
כן זה נכון

המאושרים להתעייצות בהחזר כספי. כעקרון, ניתן יהיה להתייעץ אצל רופא שהוא מנהל מחלקה או סגן מנהל מחלקה בלבד. כל השאר - הלכו קפוט. הרופא שלנו הוא פנסיונר, מנהל מחלקה לשעבר - רופא מומחה בהחלט והחל מה- 30/1 לא נוכל לקבל החזרים עבור הביקורים אצלו
. מישהו יודע על זה משהו?
כן זה נכון
שוחחתי עם נציג מכבי בטלפון. ביקשתי שילחו לי את רשימת הרופאים. הבנתי שהיא עדיין לא סופית - אבל די מגובשת. אם זה עוזר למישהי - ד"ר לברן ברשימה

שמולה

New member
כן. זה ממש כך.

. מישהו יודע על זה משהו?
כן. זה ממש כך.
חשבתי שזה כבר נכנס לתוקף אבל את אומרת שזה רק מה 30.1. לכן אמרתי לך שתבדקי את זה. היתה לי הרגשה שהוא לא יהיה ברשימה (לא ידעתי שהקריטריון הוא רק מנהל או סגן בפועל.

באאבו

New member
שמולה, מענין איזה מבצעים הוא יכניס

כן. זה ממש כך.
חשבתי שזה כבר נכנס לתוקף אבל את אומרת שזה רק מה 30.1. לכן אמרתי לך שתבדקי את זה. היתה לי הרגשה שהוא לא יהיה ברשימה (לא ידעתי שהקריטריון הוא רק מנהל או סגן בפועל.
שמולה, מענין איזה מבצעים הוא יכניס
עכשיו?
קל טיפול, קבל 3 במתנה...

שמולה

New member
אז מה יעשה עכשיו ה../images/Emo132.gif ?

שמולה, את יודעת בן כמה הוא??
שבעים ושש. ש-ב-ע-י-ם ו-ש-ש!! 76. 70+6..... איזה ביה"ח??? (או 73 לא זוכרת במדיוק באופן לא מפתיע
)
אז מה יעשה עכשיו ה
?
מאיפה ימצא פציינטים? גם בקופ"ח אחרות זה כך? ומה תעשו אתם
?

באאבו

New member
זהו... שיותר מעניין אותי כרגע מה

אז מה יעשה עכשיו ה
?
מאיפה ימצא פציינטים? גם בקופ"ח אחרות זה כך? ומה תעשו אתם
?
אני הולכת לעשות מאשר מה הוא הולך לעשות. בקופ"ח אחרים בינתיים אין שינוי. מה אני אעשה? או שאחפש רופא אחר שיהיה מספיק טוב ושקול לטפל בנו. או שאני אסמוך עליו שהוא "יריב" עם מכבי כדי להחזיר אותו לרשימת הרופאים, או שאני אשב ואחכה לספונטני שיבוא ואגלה שכשאני בת 86, סבתא ל- 6 בבאבוליים קטנים שכבר אין סיכוי כזה. ולגביו - לדעתי? הוא פשוט סוף סוף יצא לו לפנסיה...

קרן פ

New member
במאוחדת זה כבר המון זמן ככה../images/Emo4.gif

אני הולכת לעשות מאשר מה הוא הולך לעשות. בקופ"ח אחרים בינתיים אין שינוי. מה אני אעשה? או שאחפש רופא אחר שיהיה מספיק טוב ושקול לטפל בנו. או שאני אסמוך עליו שהוא "יריב" עם מכבי כדי להחזיר אותו לרשימת הרופאים, או שאני אשב ואחכה לספונטני שיבוא ואגלה שכשאני בת 86, סבתא ל- 6 בבאבוליים קטנים שכבר אין סיכוי כזה. ולגביו - לדעתי? הוא פשוט סוף סוף יצא לו לפנסיה...
במאוחדת זה כבר המון זמן ככה

רק מנהל או סגן מנהל מחלקה בפועל.

Mרוצה

New member
מכבי מצמצמת בהרבה תחומים

. מישהו יודע על זה משהו?
מכבי מצמצמת בהרבה תחומים
לצערי הם גם צמצמו את רשימת המרפאות בעיסוק שלהם, והמרפאה המקסימה שלנו מצאה את עצמה מחוץ לרשימה
. אני מניחה שזה אחד מסימני הזמן הקשה הזה. בואי נקווה שהרופא החביב שלכם ימצא דרך לעבוד בכל זאת. וַלא, תיאלצו לחפש לכם רופא אחר או להסתפק ברופא ציבורי?

אםל2

New member
גם הרופא שלי מחוץ לרשימה

מכבי מצמצמת בהרבה תחומים
לצערי הם גם צמצמו את רשימת המרפאות בעיסוק שלהם, והמרפאה המקסימה שלנו מצאה את עצמה מחוץ לרשימה
. אני מניחה שזה אחד מסימני הזמן הקשה הזה. בואי נקווה שהרופא החביב שלכם ימצא דרך לעבוד בכל זאת. וַלא, תיאלצו לחפש לכם רופא אחר או להסתפק ברופא ציבורי?
גם הרופא שלי מחוץ לרשימה
והמרפאה בעיסוק של בני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה