מכבי-נהריה 20‎:‎30

יו45

New member
מכבי-נהריה 20‎:‎30

מכבי מארחת הערב את נהריה למשחק שלא אמור להיות קשה במיוחד. פייזר לא התאמן אתמול, עקב כאבים בכתף. והוא כנראה ישחק, אבל לא יפתח בחמישיה. וזה בדיוק הזמן להחזיר את ניקולה לעניינים על ידי העלאה שלו בחמישיה. המשחק ישודר ב- 5 לייב. מישהו בא להיכל? למי יש 5 לייב?

Thierry Henry

New member
5 לייב יש, מקווה לראות את כל המשחק.

ניקולה צריך להתחיל לקבל דקות משחק אבל לא לשכוח גם את אליהו וכספי. בהצלחה למכבי!

יו45

New member
אז תעדכן פה

אין לי 5 לייב, והם גם לא מביאים את זה באתר שלהם. האתרים מעבירים דיווח יבש ולקוני. צריך מישהו שרואה את המשחק, שידווח פחות או יותר מה היה, בסוף כל רבע.

55:38 למכבי בהפסקה.

שלשה מטורפת של כספי בשניה האחרונה של המחצית מעלה את מכבי ליתרון 17 . (סוף רבע 1 שמונה יתרון למכבי)

יו45

New member
תענוג

חולון, בני השרון, רמת גן הנקמה בדרך. מה שיותר חשוב מהתוצאה זה העובדה שניקולה חוזר לענינים ואליהו מקבל דקות. ראית את המשחק?

בטח ראיתי.

ספורט חמש בלייב שידור ישיר ומלא של המשחק. היה יפה מאוד. אסיסטים מדהימים של ניקולה משחק מצוין של יותם ובאטיסטה ואפי` ליאור אליהו חזר לעצמו.

יו45

New member
איך קאמינגס היה?

הוא סיים עם שורה סטטיסטית מאופסת, זו באמת התרומה שלו או שהוא אירגן את המשחק? וניקולה לא היה חלוד? עוד לא ראיתי אותו מהפציעה... היום זה היה בלייב ואין לי ושבוע שעבר העורך של המשדר חשב שהמשחק של מרמורק נגד גבעתים ז`‎ ‎ יותר מענין, אבל מהשניות הבודדות שראיתי הוא היה מאוד מהוסס . היום כבר ראו יותר ביטחון אצלו?

שומו

New member
זה לא משנה- אני מוכן להתערב על כל רכושי

שליאור לא ישחק בכלל ביום חמישי.

יו45

New member
לא הייתי כל כך נחרץ

מכבי אמורה לטייל ביום חמישי ובתוספת החזרה של ניקולה(שבוודאות יעלה את הדקות של ליאור בזכות התיאום ההתקפי המושלם ביניהם) זה אומר לפחות 10 דקות לאליהו.

תכין, תכין דף ועט

ותתחיל לכתוב את נכסיך. מבחנתי שזה יהיה שווה כרטיס לטופ16. ליאור אליהו ישחק ביום חמישי, וזה יהיה קשר ישיר למשחק אמש! הקהל יתבע את זה.. לא אמרתי שהוא ישחק 20 דק`, אבל הוא ישחק. במיוחד שמאלגה קבוצה שרצה..

רק על טעות כזו אני צריך לתת לך

את הכרטיס שהוא יתן לי..(; זה עוד יותר מחזק את הסיכויים שאליהו ישחק..

Carmelo Anthony

New member
אל תתערב כל כך מהר.

אני לא בטוח שבמשחק כל כך קל, ואחרי תרומה כל כך נכבדת (אמנם מול נהריה, אבל זה גם משהו) הוא שוב יתייבש על הספסל כל המשחק

למעלה