מכבי ניצחה את אריס

roy_ma

New member
קונצרט בצהוב: 94-84.

ברבע השלישי, מכבי הובילה כבר ב- 30 הפרש, תוך כדי הלם של מאמן פזארו, שצפה במשחק. פארקר, ע``פ דווח לא רשמי, קלע 30 נקודות, לקח 8 ריב` ומסר 5 אסיסטים.

lio13

New member
אל תעשה מנחוס!!

ולא צריך להתלהב יותר מידי(אבל תיזכרו פארקר ענק!) כמו שתי הילדות הילה וכהן) שכותבות כאן בפורום שאוהדות את הדבר הזניח והעלוב שנקרא הפועל י``ם .

roy_ma

New member
התחייבתי לא לרדת, אישית, על הילה.

לכן- אני מוחה על העלבון בה. לגבי י-ם: מסכים לכל מילה.

roy_ma

New member
אני לא פוחד ממנה, בל ניסחף.

התחייבתי בפניה, שלא ארד לרמה אישית- אני עומד במילתי. גם עליך, אישית, לא ארד. רק על קבוצתכם האומללה.

הילה*

New member
לא צריך לרדת כאן על אף אחד.

אם מישהו כאן ימשיך לרדת על אוהדי הפועל אני לא אשתוק. אני לא רוצה לחטוף ירידות בכל פעם שאני באה לכאן. במקום לדבר על כדורסל אנחנו נגררים למריבות ילדותיות.

הילה*

New member
מה הבעיה שלך?

אתה לא אמור לישון בשעות כאלה? מה אתה רוצה מאיתנו? יש לך בעיה איתנו רק בגלל שאנחנו אוהדים את הפועל?יש לך איזה טיעון מיוחד שאתה רוצה לחלוק איתנו? אם לא, פשוט תנסה להימנע להבא מהודעות מגוכחות כאלה. אין לך משהו קצת יותר רציני להוסיף לפורום? ורועי.מ-אני מקווה שאתה אכן תתנגד מעכשיו לירידות אישיות אבל עם מה בדיוק אתה כל-כך מסכים איתו? זה די מצחיק אותי.הסכמת עם חוות הדעת המעניינת שלו שאנחנו דבר עלוב וזניח. לאחר מחשבה רבה וניתוח מקיף של המצב זאת המסקנה הגאונית אליה הגעתם! לא יודעת, זה פשוט מצחיק אותי.

roy_ma

New member
לא הילה. תפרידי בין שני הדברים:

ירידה אישית, וירידה על הקבוצה.

הילה*

New member
הוא צריך לדעת להפריד בין הדברים

וממה שאני רואה-גם אתה.

roy_ma

New member
אני? לא הגזמת? אני לא יורד עלייך, אישית.

רק על י-ם.

lio13

New member
אף פעם

לא ירדתי פה בפורום אישית על אף אחד ואני מקווה שיותר אני לא יצטרך לרדת עליכם אישית כי אני מעדיף לרדת על הדבר העלוב שאת אוהדת, אבל אם תקראי את חמש ההודעות האחרונות שלך בפורום תיראי שאת זו שיורדת בצורה אישית על כותבים בפורום. בואי ננסה ליצור פה אוירה תרבותית ואיכותית של פורום, אולי ננסה להפוך את הפורום לקלאסה, משהו כמו מכבי, ובואי נשתדל שהפורום לא ידרדר לרמות נמוכות של ריבים אישיים ועליבות כתיבה. בקיצור שהפורום לא יראה כמו הקבוצה שלך הפועל ירושלים!

lio13

New member
קלעו למכבי

האפמן 21 צ`ורצ`יץ 21 ו7 ריבאונד פארקר 18 6 ריבאונד הנפלד 10אריאל6 בורשטיין 5 בורקו שארפ בריסקר 3. מכבי הובילה כל המשחק וצ`ורה שיחק הרבה ביחד עם נייט בחמישיה.

למעלה