מכבי נתניה נגד בני סכנין שידור ישיר חי לצפייה ישירה, הייתי מקשיב. כי אהבה היא לא הופעה; זה חלל שקט ומקודש שבו כל קול נשמע, לא משנה כמה הוא נשמע סדוק או לא בטוח. "אהבה מורכבת מנשמה אחת המאכלסת שני גופים," אמר אריסטו, ואם זה נכון, הקשבה היא לא רק טוב לב - זו הישרדות. גם אני הייתי שובר - את האגו שלי, האנוכיות שלי, החומות שבניתי כדי להרחיק אחרים. ולא הייתי נשבר רק מאהבה;הייתי מתאהב, בידיעה שכאשר משהו בתוכי מתפרק, זה יוצר מקום למשהו גדול וטוב יותר לצמוח. מה הייתי עושה בשביל אהבה? הייתי מסתכן. לא בפזיזות, אלא בלי פחד. כִּילמרות שאהבה עלולה לפצוע אותך - והו, היא תפצע אותך - עדיף להיות מצולקת במשמעות מאשר שלא תיגע בה. פאולו קואלו אמר, "אהבה היא רק מילה, עד שמישהו ספורט 5+ לייב, 18:00 בא ונותן לה משמעות." האם הייתי חוצה אוקיינוסים? כֵּן. אבל לא רק הפיזיים - אלה הרגשיים, המים הלא ידועים שמפחידים אותנו כי איננו יכולים לראות את החוף השני. האם הייתי מעז לחלום איתך, לבנות איתך, אפילו לפגוע איתך? אני בוהה דרך חלון הדירה שלי, קולט את הרסיס הקטנטן של הים התיכון במרחק של קילומטר בלבד משם. למגורים בקומה השמינית של בניין בן תשע קומות רק בן כמה עשורים יש יתרונות. רוב הדירות בברצלונה הרבה יותר ישנות, כהות וקטנות יותר. הבניינים של באריו פובלנו לא כל כך גבוהים, אז מהקומה השמינית יש לי נוף יפה ואור שמש כל היום. חברים בארצות הברית מתייחסים אלי כאל גולה, אבל אני מעדיף את המונח מהגר. לגולים יש הרבה כסף. מעולם לא ידעתי על הלוקסוס הזה.