ר
ראובן אלימלך
Guest
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
מכבי נתניה נגד הפועל חדרה לצפייה ישירה, מכבי נתניה נגד הפועל חדרה שידור חי, מכבי נתניה נגד הפועל חדרה שידור ישיר, מכבי נתניה נגד הפועל חדרה לצפייה ישירה - תקציר המשחק: חילופי המאמנים במכבי נתניה נראים כמו מהלך שעשוי לשנות את העונה של הקבוצה כשתחת גיא צרפתי היא השיגה הערב (שבת) ניצחון שני ברציפות עם על הפועל חדרה במסגרת המחזור של ליגת העל. היהלומים רשמו את ניצחונם הרביעי העונה ועלו, לפחות זמנית, למקום השמיני בטבלה, בעוד שחקניו של ניסו אביטן עם הפסד שלישי המשחקים האחרונים הדרדרו למקום העשירי. המשחק נפתח בשליטה של האורחת, אך דווקא סמי בוראר היה קרוב להעלות את המארחת ליתרון כשפגש את המשקוף בדקה ה-24 בסיומה של מתפרצת בהובלת אלעד מדמון. בדקה קריאה לא עובדת למרות זאת, הקריאה לא משנה בי דבר. ככל שאני קורא יותר, אני מבין שלא שיניתי כלום. אני עדיין אותו אדם שהייתי קודם, וקריאה היא רק סוג של דחיינות למה שאני צריך לעשות. זה כמו אשליה שהתקדמתי כשממש לא. קריאה היא חסרת תועלת. אני אוהב שאנשים חולקים מידע על איך לקרוא יותר, איך לקרוא ספרים ביעילות ואיך לקרוא ספרים קשים. גם על זה כתבתי כמה מאמרים. כדור חופשי של מקסים פלקושצ'נקו מצא דווקא את הראש של פיליפ איפולה שנגח לרשת של גיא הרמן והעניק לנתניה את היתרון. תוך 4 דקות היהלומים כבשו את השני, כשהפעם טעות קשה של הבלם השני, סולימאן קוליבאלי, ספורט 5+ פלוס לייב שמסר רע אחורה ועוז בילו נגח מעל הרמן שער בכורה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה.