מכבי- צסקא ( 16.30 )

יו45

New member
מכבי- צסקא ( 16.30 )

בלי לשים לב , אנחנו גולשים אל תוך העונה , בינתים אלו "רק" משחקי אימון , אבל הם לא פחות מעניינים מהמשחקים הרישמים. הראשוניות הזאת , הערפל הזה שעוטף את הקבוצה כשלאיש אין מושג מה בדיוק מתבשל שם ממש מטריף את החושים . אז הנה - מחר משחק שלישי , נגד לא אחרת מהיריבה הניצחית "צסקא" ואולי תהיה איזושהי נקמת עניים ככה בשביל המורל . לצערי אני לא אוכל לראות את המשחק המסקרן , כי מישהו החליט לדחוף לי מבחן בדיוק מחר בארבע אחה"צ
, אבל אני אחזיק אצבעות בינות למספרים והנוסחאות , תהנו .

Thierry Henry

New member
נקווה למשחק טוב.

כרגע אוריו בספק.. בכל אופן , זה כן "רק" משחק אימון, אבל אם נשחק כמו נגד פנא יש רק סיבות להיות מעודדים לקראת העונה הקרובה.

Thierry Henry

New member
רשמים עד כה..

מכבי מצליחה לשחק התקפי והגנתי טוב גם בלי אורויו..אבל כמובן שאיתו המשחק זורם הרבה יותר קל.. מה שכן, אם מישהו פחד שבלי ארויו אין מכבי, הוא טועה, כי יש. וויט עם יד טובה מאוד מטווחים ארוכים למרות שכרגע ל3 לא נכנס לו, מ2 הוא פוגע בקלות אז אני מניח שזה עניין של איפוס הידית מה3. קבוצתית מכבי משחקת טוב מאוד בניגוד לצסקא שכרגע מצליחה רק בזכות יכולת אישית גבוהה. סימונס פתח נהדר אבל יצא בגלל עבירות, וויליאמס נחמד מאוד וכן מצליח לעמוד בקצב של הרמה הזו , גם חג'ג'. פישר בסדר וטל קצת חלוד אבל מעודד מאוד. סה"כ, יש הרבה דברים טובים במכבי שלא היו בעונה שעברה.. הדבר המרכזי הוא מן הסתם העובדה שלמכבי יש בכל רגע נתון שלושה מובילי כדור ואיזה שינוי מבורך זה..

Thierry Henry

New member
37:42 למכבי במחצית.

רודני וויט משחק טוב מאוד. מכבי בכלל נראת נהדר...כיף לראות את מכבי שוב.

יו45

New member
מסתבר שלא הפסדתי הרבה

אפילו לא יכולתי להתעדכן

למעלה