מכבי צעיר - הרחבה ועידוד פעילות בפורום

משיניב

New member
מכבי צעיר - הרחבה ועידוד פעילות בפורום

שלום, קוראים לי רוני ואני בכיתה ו'
בשלוש שנים האחרונות הייתי פעילה במכבי צעיר מכבים (לשלטון!), נסעתי לכל הטיולים והשתתפתי ברוב הפעולות וההפעלות. הכל התחיל כשעברתי דירה בתחילת השנה, נאלצתי לעזוב חברים בכיתה ו' ובמיוחד את המכבי הצעיר. באזור החדש שלי (צפון ת"א) אין סניף של מכבי צעיר והסניף הכי קרוב הוא ברמת-עמידר. ניסיתי ללכת לצופים ולצופי הים ולא נהנתי כמו תמיד, התגעגעתי לתנועה ולמדריכים. עכשיו אני לא נמצאת בשום תנועת נוער, וכשראייתי את הפורום הזה מיד נכנסתי. חשבתי שכדי להקים עוד סניף של מכבי צעיר באזור תל אביב, כי בעיר המרכזית הזו אין אפילו סניף אחד! בגלל שאין לנו כל כך שליטה אני אשמח אם תגיבו ותעודדו הקמת סניפים חדשים או סתם תספרו לי מה קורה שם.. בברכת חזק ואמץ, רוני

רוני, ברוכה הבאה לפורום.

איזה כיף לשמוע שיש חניכים כמוך שכך קשורים לתנועה ומתחברים. נסי ללכת שוב לצופים, כי באמת שהרעיון הוא שתנועת הנוער תשפיע עלייך.. לא משנה איזו (אפילו שבמכבי הכי כיף
). בעבר, אם אני לא טועה, ואם אני טועה אשמח אם יתקנו אותי, היה סניף של מכבי צעיר בת"א.. מה עלה בגרולו? זה אין לי מושג.
אני יודעת שכרגע מנסים להקים סניפים חדשים במקומות כמו ירשולים, ויכול להיות שגם בת"א... מבטיחה לנסות לברר את הנושא. שיהיה לך המון בהצלחה, ומקווה בעתיד לראות אותך משתלבת בתנועה איכשהו.

משיניב

New member
לנוני

היי, אני באמת שמחה שאת מתענינת בהודעה שלי. ואני באמת אנסה ללכת עוד פעם לתנועת נוער. בקשר לסניף בת"א - פעם היו שניים ושניהם נסגרו - לא חבל??? דברייך (נסי ללכת שוב לצופים, כי באמת שהרעיון הוא שתנועת הנוער תשפיע עלייך.. לא משנה איזו [אפילו שבמכבי הכי כיף]) הזכירו לי את הרכזת (נראה לי שזו הייתה רכזת תקשורת) של הסניף הקודם שלי. חוץ מזה יש לי המון חברות בסניף הקודם ובכלל בכל הארץ (מהתנועה) והם מעדכנות אותי לגבי המון פרטים. אני אשמח אם תעדכנו את הפורום לגבי כל הפעילוית שמרחשות במכבי. יום טוב, רוני

משיניב

New member
תודה רבה

חפושית, תודה רבה לך!! אומנם אני כבר מכירה את האתר, אך שמחתי לראות שאכפת לכם ממני.... את ממש פורום תומך! בהזדמנות זאת אני רוצה לשאול אם יש גולשים בפורום שהם גם בסניף מכבי מכבים. יום נעים, רוני

למעלה