מכבי צפויה להיפרד מוויצ`יץ`

מכבי צפויה להיפרד מוויצ`יץ`

בסוף העונה. כך פורסם ב`וואלה`. רק זה היה חסר לנו עכשיו...

שימי1984

New member
אם וויצ'יץ' עוזב במכבי חושב שיפרוש מכדורסל

וישתקע בארץ כמו כל הזרים של מכבי של שנת 77/8.. כי הוא כבר עבר הרבה פציעות וגם אם הוא יעבור לקבוצה ישראלית זה רק ל-1 או 2 עונות ויפרוש מכדורסל...

יו45

New member
אין סרט כזה

הוא לא ישחק בקבוצה ישראלית שהיא לא מכבי . בכל מקרה זה מוקדם להספיד אותו , את ההחלטות לגביו יקבלו בסוף העונה ולא במרץ.

אמרו שניקו יעזוב לNBA

אבל מסתבר שזה לא רלוונטי כבר. ניקו מקבל 1.5 מליון דולר בצדק. פאפדולופוס מקבל 2.5 מליון יורו, ואין השוואה לניקולה. למכבי אסור לשחרר אותו! וזה שהוא לא מוכן להוריד ממחירו הצדק איתו! הקהל מחובר אליו בטירוף! והשיר שנשמע הכי הרבה זה ``אווו ניקולה`` . אז את שאראס הם לא החזירו ובקושי סלחנו, אבל לשחרר את וויציץ? אין מצב!

ilovenewyork

New member
צודק

במחיר של קאמינגס + ביינום + עוד גארד שכנראה יביאו ועוד גבוה יכלו להביא את שאראס ולחסוך ה מ ו ן כאב ראש וכסף לפעמים הם עושים כאלה טעויות אני מקווה שעונה הבאה ראשי הקבוצה יביאו את הסגל הכי טוב שאפשר אפילו אם זה יהיה סגל מצומצם אבל העיקר שיהיה איכותי טוב הנה ההצעה שלי לסגל בשנה הבאה שאראס ( אם הוא לא חתום שנתיים בפאו ) גארסיה באטיסטה מוריס הלפרין בלותנטל כספי אליהו מסאו ( מסלוניקי ) וויצ'יץ ( כנראה לעונה אחרונה ) שארפ ועוד גבוה שמסוגל לרכז ( מישהו אמר אוריאל גרין ??? ) כנראה שנצטרך להפרד מפייזר כי יש לו נטיות להיפצע וגם 4 גבוהים בקבוצה אחת זה קצת יותר מדי לאמר שלום יפה לביינום ולקאמינגס וזהו מה דעתכן ?

שומו

New member
הסגל שלי:

רכז זר (אלן ריי\אריאל מקדונלד\טרל לידיי) גוני יזרעאלי גארסיה טל דריק רגב פנאן צ'ארלס סמית' עומרי פיזר ליאור אנטון שוטבין ניקו סנטר ישראלי

שומו

New member
אתה רוצה לפרט../images/Emo35.gif

הרכז הזר יכול להיות גם שאראס, ואם אנחנו בעניין של פנטזיות- ריקארד רוביו. במקום גארסיה אפשר להביא שוטינג גארד זר שתורם גם התקפית באופן קבוע דוגמת רנאלדאס סייבוטיס. במקום פיזר אפשר להביא פוור פורוורד זר שהוא קילר גם בהגנה וגם בהתקפה, כמו מייס או מילאן גורוביץ'.

תדע כלל בבניית קבוצה

עמדה מס` 3 עושה קבוצה טובה לקבוצה טובה מאוד. הקבוצה שבנית חסרה שחקן מתאים בעמדה זו, ולכן תהיה למכבי בעיה כמו שקרה בשנתיים האחרונות.

asafsuf2

New member
שאראס שאראס שאראס פיני שאראס

תשמעו, ניו יורק ולב צהוב ועוד רבים כמוכם, אני מבין את הרצון שלכם לשחזר את השושלת הגדולה שהייתה למכבי, אבל הפתרון הוא לא להחזיר את כל מי שהיה במחירים לא הגיוניים. קבוצה שרוצה להיות בטופ לאורך זמן חייבת לחשוב כל הזמן קדימה ולא לחיות בעבר. גם אם שאראס יחזור, אתם חושבים שהוא יציג את אותה יכולת שהציג לפני שעזב? אתם חולמים. שאראס מיצה את עצמו במכבי ובאירופה בכלל ולכן עזב. הוא השיג הכל והוא שבע וזאת גם אחת הסיבות שהוא לא ממש מככב בפאו השנה. הוא בטח לא שווה 4 מיליון דולר בעונה. וגם פיני, אם יחזור, לא מחזיק בנוסחת קסם איך לקחת את היורוליג כל שנה. וגם הוא שבע ושם על מכבי רק אחרי שמעיפים אותו מקבוצה עלובה כמו אולימפיאקוס. ניקולה הוא שחקן ענק - אחד הסנטרים הטובים בהיסטוריה של הכדורסל האירופי - אבל במצב הנוכחי שלו אי אפשר לדעת אם, כמה ומתי הוא יוכל לשחק בעונה הבאה. קבוצה לא יכולה להיבנות סביב שחקנים שאי אפשר לדעת אם יוכלו לשחק, ו-3 מיליון דולר ברוטו זה הרבה מאד כסף בשביל ההימור הזה.

בולשיט.

הבעיה של מכבי על הקווים זה דבר שפיני יסתדר איתו. תאמין לי. שאראס קצת מבוגר אבל תסכים איתי שהוא הטוב מה3 שמכבי מחזיקה. למה הוא לא בולט בפאו? גם פייזר לא היה בולט בצסק``א שחקן לא יכול לבלוט במקום שיש לעחות עוד 2 ברמתו ועם הקבוצה שמחזיקה את הקו האחורי המפחיד באירופה.. ניקולה נשחק בעונה שעברה כמו 3 שחקנים, הוא גמר את עצמו ואת ריאותיו בשביל מכבי! אז העונה מוריס שבר לו את האצבע והגליל לא ניקו את הזיעה על הפרקט וחוסר מזל כזה עדיין לא אומר שצריך לשחרר אותו! ועם כל הכבוד והפציעות הוא עומד על 11.2 ביורוליג, אז אל תספיד אף אחד לפני שהרופא קבע את מותו.

יו45

New member
הפיתרון הוא פשוט מאוד

מחכים לסוף העונה ואז רואים מה קורה עם ניקולה , מה קורה עם פייזר , מה קורה עם טל . אני מקווה וגם מאמין ששלושתם יכולים להמשיך ברמות הגבוהות , במקרה כזה צריך בסך הכול רכז במקום ביינום וקאמינגס ויש סגל לפיינל פור.

סך הכל זו מילה שמפשטת את הבעיה.

לפגוע ברכז זה לא קל. אתה כבר ריפאת את שלושתם, ואם טל לא יתרפא? ניקולה? בעצם, כמו שאמרת נחכה לסופ``ש רק בלי ההצהרה על פיינל4

asafsuf2

New member
אני לא מספיד אף אחד

יכול להיות שניקו יוכל לשחק ויכול ליות שלא, אבל בשלב זה אין ספק שזה הימור ואפשר להבין את ההנהלה שלא רוצה לשים 3 מיליון דולר על הימור. אם לך יש 3 מיליון לשים כתרומה אני בטוח שהם ישמחו לקחת... לגבי שאראס, איפה אתה רואה שטענתי שהוא מבוגר מדי? אני אמרתי שהוא שבע. הוא השיג הכל במכבי וזו הסיבה שלו, לבאסטון ולפארקר אין יותר מה לחפש פה, כי עד כמה שהם גדולים, לא יהיה להם פה אתגר, וכשאין אתגר אתה לא מציג את היכולת האמיתית שלך. ולגבי פיני, להאמין לך שהוא יסתדר? תסלח לי אם אני קצת סקפטי אחרי שהוא נכשל שתי עונות ברציפות עם קבוצה שהוא בנה ב23 מיליון יורו. אחרי כישלון כזה, להציג אותו כמי שמחזיק בנוסחת הקסם להצלחה ביורוליג נראה לי קצת מצחיק. וזה עוד כשמתעלמים מאיך שהוא בעט במכבי כשהיא הייתה למטה בזמן המלחמה.

פייזר וויציץ פצועים אבל הם ממשיכים

לקבל את אותו סכום שנקבע בחוזה, לדעתי צריך לעשות שינוי בחוזה של שחקני מכבי דחוף, חבל על כסף שנזרק ולא מנוצל! תראו את טל לדוגמא שלא שיחק מתחילת העונה ועדין מקבל את הכסף מזומן, מכבי הפסידה השנה הרבה כסף מהדברים האלו, ובפרט שזו ``מכבי`` שכל שחקן שם עולה כמו הטופס הזוכה בלוטו. בינתים מי שמפסיד מזה זה מכבי וכמובן האוהדים

טל גמור לפי דעתי ,נכון יהיה לחפש מישהו אחר

זה אותו סיפור כמו קטש ,פציעה טורדנית שאין לה פתרון רפואי הולם .

למעלה