מכבי ראשון אלופת המדינה!! בכדוריד

Matanhirsch

New member
מכבי ראשון אלופת המדינה!! בכדוריד../images/Emo13.gif

מזל טוב!!כל הכבוד הייתה אחלה סדרת גמר מול הפועל ראשון(איך לא??)!! איזה יופי שמכבי ניצחה אחרי פיגור של 8 שערים במשחק האחרון והיום משחק טוב שלהם!! מעניין מה גרם להפסקת חשמל הזאת פתאום.. בקצור..מזל טוב וכל הכבוד על הדאבל השני ברציפות!!

cobainos

New member
מזל טוב למכבי ראשון!

בהחלט קבוצה גדולה. שיחקתי בילדותי בקבוצה הזאת אבל אני לא בדיוק אוהד שרוף כל התואר נשאר בעיר אני שמח...דווקא חשבתי שהפועל הולכים להחזיר את התואר אליהם השנה אבל גלעד מאור פשוט מאמן ענק וגם כריזמט ומוטיבטור גדול. מדהים איך שהענף הזה תפס כאן תאוצה (המון בגללו, אני זוכר שהוא ניהל את ביה"ס לכדוריד של האגודה והיה מגיע לבתי ספר ומשכנע ילדים ללכת לשחק כדוריד) והוא מפוצץ אולמות. דרבי כדוריד בראשון זאת חגיגה כמו דרבי כדורגל בת"א. כמובן שלא באותן פרופורציות (1,000 מקומות בגן-נחום והרבה פחות באשלים בעוד שבבלומפילד יש 15,000 מקומות) אבל מבחינת הצבע והאוירה יש בהחלט מקום להשוואה. חבל שזה לא ככה בכל הארץ.

Matanhirsch

New member
כן באמת היה דרבי טוב!!

סדרת גמר טובה!! וגלעד מאור באמת מאמן ממש טוב כל הכבוד לו.. גם אני שיחקתי פעם(בכתה ג' ו-ו') במכבי ראשון והוא אימן אותי.. אז המון מזל טוב ושימשיכו ככה

אני בשנתיים שלוש האחרונות רואה מדי פעם

משחקי כדוריד כשיוצא, נבחרת ישראל ומשחקים של ראשון.. הדרבים.. ואס"א ת"א גם קצת בסדרות פלייאוף בעיקר ואני רוצה להגיד, כמה שאני לא אהבתי את המשחק וגם היום אני לא הכי מתחבר, יש בו המון יופי וכיף ומתח ואני נהנה מהפרשנות של קופמן שמוסיף צבע לשידורים של ערוץ 5 .. אני נהנה מהמלחמה על הסמלים של שתי הקבוצות מראשון :) ובאמת חבל על הזמן .. דרך אגב גם כדורסל נשים השתפר ממש ותפס תאוצה מבחינת התעניינות. אבל אין כמו כדורגל.. הלוואי שהעונה הבאה תהיה פחות מרירה ויותר טובה.

למעלה