מכבי - רמת גן ראשון 19.40

יו45

New member
מכבי - רמת גן ראשון 19.40

החיים נמשכים והערב תארח מכבי במחזור השלישי את רמת גן. אין מה לקנאות ברמת גנים 1. ביקור בהיכל זה אף פעם לא פיקניק 2. מכבי עוד חייבת להם נקמה על המפגש הקודם. 3. הם פוגשים את מכבי במצב הגרוע ביותר כשמכבי מצד אחד בכושר טוב ומצד שני מפלס העצבים שובר שיאים , כמו שכתבתי אין מה לקנא בהם.

חחח. הליין בווינר, מכבי -17.

וצריך רק לזכור שרמת גן הם לא כאלו טירוניים, בזמן האחרון הם מנצחים כמעט כל קבוצה. כנראה שאפי` במועצת ההימורים מודעים לזה שמכבי באטרף.

trigotrigo

New member
זאת הבעיה הגדולה של מכבי,

שאנחנו מרשים לעצמנו ללכת לישון, ושהשחקנים כבר יעשו את העבודה. העובדה שהפסדנו את הגביע בצורה כל כך מבישה, מעידה ששום דבר אינו מובן מאליו, גם בגארבג' טיים, ושאנחנו כאוהדים צריכים לעודד את הקבוצה שלנו כל הזמן (כן, כמו שהאוהדים של ירושלים עשו), לא משנה מה התוצאה ומי מוביל - כי כבר הוכחנו את עצמנו כשחקן שישי יותר מפעם אחת.

צהוב 1

New member
למה אני מפחד??

כשהעצבים רופפים זה מסוכן לשני הצדדים,לטוב ולרע.

אבי83808

New member
מה קרה למכבי?!

זו לא אותה מכבי שהיתה לפני כמה שנים טובות. אני לא ראיתי ת'משחק, אבל לפי התוצאה אפשר להבין מה הלך שם. מה קורה איתם??? ככה א"א להשמיך הלאה ולהגיע לשיאים.

אידי32

New member
הלפרין פשוט מצוין...

אני לא ראיתי את המשחק. אבל חברה הבן אדם בכושר שיא הוא עושה הכל על המגרש. קולע באחוזים פנטסטים מוסר מצוין. שומר לא רע בכלל. הוא הגארד הכי טוב של מכבי ללא ספק בכלל. הוא סיים עם 18 כך גם בלותנטל. מוריס 11 נקודות 9 ריבאונדים. ו 5 אסיסטים. כספי עם 13 ו 7...

יו45

New member
נקמה מושלמת

הם קיבלו את שלהם על הניצחון בסיבוב הקודם. עכשיו נשאר רק לסגור חשבון עם בני השרון וחולון שאני לא רואה אותן יוצאות מההיכל עם פחות מ- 20 הפרש על הראש.

שכחת את ירושלים !

יום ראשון הבא. אמנם הנקמה פחות מתוקה כי הגביע כבר אצלם. אבל בכ``ז זה יהיה נחמד לראות את הבועל חוטפים בראש./tapuzforum/images/emo13.gif

למעלה