מכבי - רמת גן

יו45

New member
מכבי - רמת גן

הערב 19.30 תארח מכבי את רמת גן במשחק שהוקדם מיום א` כדי לתת למכבי להתכונן לחלק החשוב של העונה כמו שצריך. טל בורשטיין שהיה אמור לשחק , יאלץ להתאזר בסבלנות עקב מתיחה קלה בשריר. גארסיה וכספי לא כשירים במאה אחוז אבל ישחקו. המשחק משודר בספורט 5 כשלראשונה בהיסטוריה השחקנים בצהוב כחול יופיעו על המרקע גם אם הם יובילו ח``ו בעשרים הפרש.

Thierry Henry

New member
....

אתה כל שבוע עושה את זה מחדש על כל דבר שלדעתך צריך. ודואג לעשות לא מעט בלאגן.. תפסיק וזהו. זאת פעם אחרונה שאני מתכוון להעיר.

יו45

New member
טוב לדעת שאני לא לבד בעולם

לאחרונה אני מוצא את עצמי מתלבט נואשות בין הרצון לראות את מכבי דורסת ( די... עבר מספיק זמן בשביל שהמילה הזאת תחזור לשימוש נורמלי בלי קריצות שובבות ומילים כמו תרתי משמע, חי חי חי . מי שלא הבין לא נורא, סתם הוצאת קיטור) ובין הרצון לראות את מכבי. יהיה תענוג לראות את רסקין ושלח ממשיכים לשדר למרות שזה תקוע להם כמו עצם בגרון , יאללה שמשהו יודיע למכבי על החשיבות ההיסטוריות של המשחק ודיר בלאק אם הם חוסכים ממני את התענוג המפוקפק.

modz0r

New member
נצל"ש - הגעה ליד אליהו

בשעה טובה ומוצלחת אני הולך בפעם הראשונה למשחק של מכבי בכדורסל. אומנם למשחק נגד רמת גן ולא באירופה, אבל גם זה משהו. הבנתי שמרכבת מרכז (ארלוזרוב) אני יכול לקחת קו 11 עד ליגאל אלון 54 (מול ההיכל), והשאלה שלי היא כמה זמן הדרך הזאת לוקחת.. מישהו יודע?

trigotrigo

New member
בשביל מה לקחת אוטובוס?

רד ברכבת השלום ולך ברגל רבע שעה מקסימום על יגאל אלון דרומה.

modz0r

New member
בעייתי כרגע

אני עם תיק גדול, נפגש עם אחי בחניה ליד ההיכל ומשאיר את התיק באוטו.. אז להסתובב איתו רבע שעה זה לא רעיון הכי טוב כרגע. ובכלל - גם בלי תיק - כמה שפחות הליכה יותר טוב :)

trigotrigo

New member
עצלן ../images/Emo3.gif

אבל קו 11 הכי עדיף מבחינת תדירות ומיקום.. אז אם זה באמת מה שאתה רוצה, זה רבע שעה-עשרים דקות נסיעה

mordillogirl

New member
בורשטיין משחק../images/Emo13.gif

אם מכבי לא ממש מובילים ב-20 הפרש, לפחות זה

יו45

New member
מכבי לא מצליחים לברוח

זה היה נראה שהעסק הולך לשיוט קליל. לחיצה קלה על הדוושה בתחילת הרבע הרביעי תעשה את העבודה.

Thierry Henry

New member
מכבי כן מצליחה לברוח ../images/Emo13.gif84-65 למכבי 2.21 לסוף

מכבי בתצוגת שלשות נהדרת ברבע השלישי, הגנה טובה וכדורסל יפה. מישהו אמר אפקט הרבע הרביעי?

למעלה