לצפייה בשידור המשחק לחצו פה!
מכבי תל אביב מול עירוני טבריה שידור ישיר חי לצפייה ישירה, פגיעות אינה באה ללא פחד; זה מביא משקל רועד לחזה שלך, כאב של חוסר ודאות. אבל הנה האמת:ברעד שלך אתה מוצא את האנושיות שלך. להיות פגיע אינה חולשה; זה אומץ בצורתו הגולמית ביותר.זה אומר שאתה עדיין נלחם על מקומך בעולם שלעתים קרובות דוחף שתיקה על אותנטיות. כאשר אתה נותן לאחרים להיכנס, זה עשוי להרגיש כאילו אתה מוסר חלקים מעצמך - שברירי וחסר שמירה. ולפעמים, החלקים האלה עשויים להיות מטופלים בצורה לא נכונה, אפילו שבורים.אבל האם זה לא נכון גם שהפגיעות מאפשרת לך למצוא את אלה שיגנו על הלב שלך בזהירות? כפי שאמרה רופי קאור, "מה חזק יותר מהלב האנושי שמתנפץ שוב ושוב ועדיין חי?" אנחנו בונים חומות.אנחנו חושבים,"אני לא ספורט 4, 19:30 יכול להראות להם כמה זה כואב",אוֹ"הם יחבאתר הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי תל אביב תוכלו למצוא חדשות, עדכונים, סטטיסטיקות, מולטימדיה, כרטיסים, היסטוריה ומידע על מחלקת הנוער של המועדון הגדול בישראל.
שבו עלי פחות אם הם יודעים עם מה אני נאבקת."אבל האם הייתם חושבים הגעתי לברצלונה אחרי עשרות שנים של מגורים בארצות הברית, בעיקר באזור המטרופולין של ניו יורק. מעולם לא הקמתי שורשים קבועים בשום מקום, העברתי שני עשורים מחיי הבוגרים במעבר מדירה לדירה. המהלכים האלה היו כדי להשיג תעסוקה טובה יותר או לעבור לגור עם המאהב האחרון שלי. גרתי בכל מקום מניו יורק ועד פילדלפיה והרבה עיירות בשום מקום בין השתיים. מה שהביא אותי לספרד זה סיפור קצת מטורף. במהלך הטיול השלישי שלי לרפובליקה של טובה, חלקה מעט ידועה ונשכחת של דרום סיביר, פגשתי ספרדי יפה. משהו הקיש בתוכי, ובמהלך שיא המגיפה עם גבולותיה הסגורים והמסכות והטירוף, התפתלתי בשקט פחות על האדם שפונה אליכם בידיים רועדות, מבקש הבנה? לא, לא היית.היית מחבק אותם, מודה להם על האמון בך.אז למה אנחנו מונעים מעצמנו את אותו החסד?