מכבי תל אביב נגד בודו גלימט שידור חי לצפייה ישירה - 23.01.2025

slwo57

New member

לצפייה בשידור המשחק לחצו פה!

מכבי תל אביב נגד בודו גלימט לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד בודו גלימט שידור חי, בודו נגד מכבי תל אביב שידור ישיר, מכבי תל אביב נגד בודו גלימט שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד בודו גלימט שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: מכבי תל אביב נחתה הערב (רביעי) בבודה שבנורבגיה, לקראת משחק החוץ שלה מחר (19:45, ספורט4) נגד בודה גלימט בליגה האירופית. את פני הצהובים קיבל קור של מינוס 8 מעלות וגם הפגנה קטנטונת של כמה עשרות גברים ונשים שהחזיקו דגלי פלסטין. הנורבגים סיימו את העונה ויגיעו אחרי שישה שבועות ללא משחק רשמי. בהכנה הם הפסידו 3:2 לפורטונה דיסלדורף ו-3:0 לספרטה פראג. המאמן ז'ארקו לאזטיץ' אמר על מכבי תל אביב: "מועדון מדהים, אני מאוד נהנה כאן עם כולם. האוהדים? הם מדהימים. בכל משחק יש 20-30 אלף אוהדים. מצער שאנחנו לא יכולים לקיים משחקים אירופים מולם". על בודה גלימט: "קבוצה מצוינת, אני מאוד מעריך אותה ואת דרך המשחק שלה. היא קומפקטית, אינטנסיבית, יודעת מה היא רוצה מעצמה, בכל משחק מגיעה למצבים. כמו כל קבוצה יש לה חולשות וננסה לנצל אותן מחר. הדבר החשוב הוא איך נשחק ובאיזו גישה נגיע". הסרבי נשאל האם העובדה שלנורבגים לא היה משחק רשמי כבר שישה שבועות היא יתרון למכבי ערב של כדורגל חזק לפנינו אחי תל אביב והשיב: "אני מקווה, נראה מחר... זה אמור להיות יתרון עבורנו". דור פרץ: "אנחנו מתכוננים לשיטה, לשחקנים ולדרך המשחק של היריבה. אנחנו יודעים איך הם משחקים - באגרסיביות. עם השחקנים שיש לנו אנחנו יכולים להשיג את המטרה שלנו מחר". על תנאי מזג האוויר: "נכון, אנחנו לא רגילים לשחק בטמפרטורה כזו ועל משטח מלאכותי אבל שום דבר לא יהווה תירוץ. אנחנו צריכים לעשות את הטוב ביותר שלנו, לשחק את המשחק שלנו ולסמוך על עצמנו". קשר מכבי נשאל גם על המשחקים באירופה בצל המצב והתגובות לישראל ואמר: "בסופו של דבר אנחנו באים לשחק כדורגל. אנחנו מרוכזים בזה, כולנו פה כדי להשיג את המטרה שלנו במשחק מחר וזה הדבר הכי חשוב עבורנו".

FGHJ

למעלה