מכבי תל אביב נגד הכוכב האדום שידור חי ישיר לצפייה ישירה - 23.01.2025

type02

New member
מכבי תל אביב נגד הכוכב האדום שידור חי ישיר לצפייה ישירה

לצפייה בשידור משחק היורוליג לחצו כאן!

כדורסל – יורוליג לעונת 2024-2025, מחזור 23: מכבי תל אביב נגד הכוכב האדום בלגרד לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד הכוכב האדום בלגרד שידור חי, מכבי תל אביב נגד הכוכב האדום בלגרד שידור ישיר, מכבי ת"א נגד הכוכב האדום בלגרד שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד הכוכב האדום שידור ישיר חי לצפייה ישירה. תקציר המשחק: הייתה לי שיחה נהדרת עם החבר המשותף הכי מתוק שלי ממדיום. היא סיפרה לי על השאלה שלה על מה ההרגשה להיות כשקיבלנו את אותה כמות אהבה שהענקנו לאנשים אחרים? היא אמרה שלמה כל כך קשה לנו לקבל את אותה אהבה שבאמת נתנו לאנשים אחרים? למה אנחנו צריכים להתאבל על האהבה שהרגישה כאילו כבר נתנו אותה לאנשים הלא נכונים? הבנתי ולמדתי עד כה מהשיחות האלה, שלא משנה כמה נתנו אהבה לאנשים אחרים, או למשפחה, לחברים, לשותף או למכר שלנו, אנחנו לא יכולים לדרוש או לצפות שהם יתנו את אותו הדבר בדיוק כמות אהבה כמו שנתנו להם. פשוט כמו שהם פשוט לא יכולים להעניק את כמות האהבה לה אנחנו מצפים. למדתי את זה מאיך שהייתי צריך לפחות את הציפיות שלי על ידי הענקת אהבה לאנשים שסביבי. הייתי צריך לצפות שלא משנה כמה אנחנו יכולים לאהוב עמוקות את האנשים שתופסים מקום מיוחד בחיינו, אנחנו לא יכולים לצפות שהם יעניקו את אותה אהבה שנתנו. אין להם מושג איך בדיוק לתת את האהבה שבוודאי דמיינת. ידעתי שלפעמים אנחנו ללא ספק נותנים את האהבה שלנו באופן טבעי לאנשים שאנחנו הכי אוהבים, אבל זה לא שאנחנו מצפים שהם יעשו לנו את אותו הדבר. כואב לדעת שכשחשבנו שאנחנו כמעט נותנים הכל, האהבה הכנה שלנו, החסד, השבח, החיבה והגאווה כלפי האנשים שחשבנו שהם האנשים הנכונים, מתברר שהם יכולים להיות אלה שלעולם לא מבינים אותך ש" לתת אהבה ללא גבול היא חלק מהטבע שלך" והם חשבו שאנחנו נלהבים מדי מאהבה. מתי בעצם, כשזה מגיע לאהבה ולאהבה, זה נורמלי להיות נלהב, לא.

נערך לאחרונה ב:
למעלה