מכבי תל אביב נגד מכבי נתניה שידור חי ישיר לצפייה ישירה - 18.01.2025

• פותח הנושא Moviehibr
  • פורסם בתאריך
M

Moviehibr

Guest

לצפייה בשידור משחק ליגת העל לחצו כאן!

מכבי תל אביב נגד מכבי נתניה לצפייה ישירה, מכבי ת"א נגד מכבי נתניה שידור חי, מכבי תל אביב נגד מכבי נתניה שידור ישיר, מכבי תל אביב נגד מכבי נתניה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד מכבי נתניה שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: כשעוד דיברנו, תמיד הייתי מעדכן אותך בבושה לגבי כל חלומות שחלמתי עליך ולמרות שתמיד נראה שאתה מתנהג בנונשלנטיות לגבי זה, אני חושב שתמיד שמחת בסתר שהייתה לך כל כך השפעה עליי, מסתנן לי אפילו בתת-המודע שלי. למרבה המבוכה, החלומות עליך מעולם לא פסקו למרות שלא היינו בקשר כל כך הרבה זמן שאני אפילו לא זוכרת יותר את פרטי הפנים שלך והדיקציה בנאום שלך. אפילו בחלומות שלי, שבהם רוב המצבים המפנטזים שלנו מתעוררים לחיים,אתה אף פעם לא באמת שלי ואנחנו תמיד פשוט חומקים בין הסדקים של "כִּמעַט". כשנמנמתי אתמול, חלמתי שאנחנו במסיבת בית של חבר משותף ואנחנו רק שנינו במטבח. כרגיל, עמדת מאחורי והחלקת את זרועותיך סביב המותניים שלי כאילו זו זכותך המלידה, וכרגיל זה הרגיש כל כך נכון אבל לא בסדר בו זמנית. פלפלת נשיקות על צווארי והשארת שם היקים, למרבה המחאה החצי-לב שלי. לפני שהשארת אותי לבד במטבח, מלמלת שאתה רק רוצה שאחרים ידעו שאני שלך, אבל זה לא היה הגיוני כי אתה יוצא עם מישהו אחר. לפני שהספקתי להתעמת איתך לגבי זה, התעוררתי בגלי חום. נשכב על המיטה שלי ובוהה בתקרה, אני לא יכול שלא לחשוב איך זו התנהגות כל כך אופיינית מצדך: תמיד רוצה לאכול את העוגה וגם לקבל אותה. אני לא יכול שלא להכות את עצמי עליי עדיין מתעצבן עליך ועדיין נותן לך להתחמק עם התנהגות כל כך לא מתחייבת ומטומטמת, אפילו בחלומות שלי.

.......................​

למעלה