B
Boborpo
Guest
מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור חי, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור ישיר, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד עירוני נס ציונה שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק:
תחליט שאתה ראוי. שתמיד היית ראוי. שעדיין תהיו ראויים, גם בימים שאתם מפשלים, גם כשהעולם לא מוחא לכם כפיים. זה לא קשור להיות מושלם. זה לא עניין של להוכיח את עצמך. מדובר בהבנה ששום דבר - שום טעות, שום כישלון, שום דחייה - לא יכול לקחת את הערך שהיה לך מאז יום הולדתך. חיכית שמישהו יגיד לך את זה, נכון? אבל זה העניין: הקול היחיד שאתה באמת כדורסל צריך לשמוע אותו הוא שלך. אז תפסיק לחכות. תגיד את זה לעצמך. ממש עכשיו. תגיד את זה בקול אם אתה צריך. תמיד היית ראוי. אתה רק צריך להאמין בזה. וכשתעשה זאת סוף סוף, תפסיק לעצור את הנשימה. אתה תשתף באוויר שתמיד היה מגיע לך. ואז תתחיל לחיות. לכולנו יש מפלצות, לא? לא מהסוג שמסתתר מתחת למיטה או זוחל בחושך, לא זה. זה מהסוג שלוחש בקול שלנו. לפעמים זה לוחש, זה שאומר לי שאני לא מספיק, שמעולם לא הייתי, שלעולם לא אהיה. פעמים אחרות, זה מזין אותי בזעם, כל כך חד וחם עד שהוא שורף את האנשים שאני אוהב לפני שאני יכול למשוך אותו אחורה. הוא גורר אותי למטה בציפורניו, שוקע את שיניו בכל פיסת שמחה שאני מצליח למצוא. והטריק האכזרי מכולם הוא שהמפלצת לא תמיד מראה את שיניה. לפעמים זה לובש פנים מוכרות. זה מרגיש כמונו. זה אנחנו. ואני שונא את זה. אני כל כך שונא את זה שכמה ימים, אני חושב שהייתי עושה הכל כדי להרוס את זה. אבל איך נלחמים בדבר שתפור לתוך הנשמה שלך? איך הורסים משהו שמרגיש כאילו הוא חלק ממי שאתה? יש ימים שאני רוצה לקרוע אותו, גם אם הוא משאיר אותי חלול. ימים שבהם אני חושב, אם זה מה שנדרש כדי להיות חופשי, אז שיהיה. אבל האמת?
...