מכבסת...תולה

סקרלט2

New member
מכבסת...תולה../images/Emo70.gif

איזה ממגוון עבודות הבית אתם הכי אוהבים?
... ואיזה אתם לא

נוי3

New member
אני לא אוהבת

אף אחת מעבודות הבית, אבל יש ברירה???? צריך לעשות את הכל!!!!

ואני לא אוהבת לעשות....

1.גיהוצים- זה התפקיד של בעלי מאז ימי הרווקות 2.לקפל כביסה מזל שיש מייבש בבית,שלא חייב לתלות

O C

New member
ממש אף אחת.... אבל אם אין ברירה

הכי שונאת : ספונג'ה ולקפל כביסה. הכי מוכנה אם אין ברירה: כלים ואבק. והכי הכי הכי (אבל זה לא בבית) לעבוד בגינה
ריפוי בעיסוק !

ריביקי

New member
אני דווקא כן

אוהבת לכבס ולתלות. גם לא מפריע לי לשטוף כלים.

עדי 4

New member
אני הכי אוהבת לבשל

ולשטוף כלים. לבשל אני מבשלת בכיף כשיש לי את כל היום לזה,לא כשצריך לבשל בציק בערב לאחר יום עבודה. אני נהנית מאד לשטוף כלים. שונאת לנקות את השרותים .

שש שבע

New member
הכי אני פחות שונאת

לעשות ספונג'ה עם הרבה מים, אבל רק אם מסדרים ומטטאים קודם, או לבשל, אם מנקיםפ אחרי, ומקלפים לי את כל הירקות.... הכי שונאת? לפי בסדר 1) לבדיח כלים - קניתי מדיח 2) כביסה -כל מה שקשור בה 3) גיהוץ - יש לי קיטור תעשייתי, זה מקצר את הזמן לרבע. וסתם כך כל מה שקשור בעבודות בית. אני לא אוהבת עבודות בית, אין חיה כזו. אבל עושה הכל, ובמהירות רק שיעלמו מהעינים...

nesherkal

New member
עבודות הבית ../images/Emo63.gif

אני לא אוהבת את עבודות הבית. בן זוגי ואני מחזיקים את הבית במצב סביר במשך כל השנים, גידלנו שלושה ילדים והכל בסדר, אבל עדיין לא למדתי לאהוב את עבודות הבית, אבל אני עושה את מה שצריך פחות או יותר הבית לא מבריק, אלא ביום חמישי, חצי שעה אחרי הנקיון ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו ואפשר גם ככה.

אני ../images/Emo66.gif

אני שונאת לעשות ספונגה ...
חוץ מזה אין לי בעיה עם היתר

כמה טוב שיש מכונות חשמליות ../images/Emo13.gif

שמה במכונת כביסה, שמה במייבש כביסה, שמה במדיח. לא מכבסת, לא תולה, לא שוטפת כלים. אבל מה הבעסה? המדיח התקלקל לי והאיש שלי עובד כל השבוע, רק בסופשבוע המדיח הידני (בעלולי) עושה ת'עבודה של המדיח החשמלי. אז עכשיו כל יום אני צריכה לשטוף כלים. שלא לדבר על לקפל את הכביסה שהצטברה. הכי-הכי שונאת - לעשות ספונז'ה. איזה מזל שהילדות שלי חושבות שזה פרס ומתחננות לשטוף את החדרים שלהן.

mishelli

New member
הילד שלי מאד אוהב לעזור!

אנחנו אוהבים לשטוף את הבית עם הרבה מים (וחומר, המועדפים שלנו הם סופיקס וריצפז פלוס או ריצפז לימון). מה שלוקח הכי הרבה זמן זה להעביר את כל הצעצועים והדברים מחדר לחדר. עידן, בן 4 ו-4 חודשים, עוזר מאד יפה!. הוא גם מוציא את המים למרפסת או לאמבטיה ששם יש בורות ניקוז למים. כל פעם שהוא שומע ממני שאני צריכה לסדר או לנקות הוא ישר מבקש לעזור! אני הכי אוהבת ספונג'ה, ואם אני לא ממלאה את הרצפה במים+, אני לא מרגישה שניקיתי. בימים החמים, אני לובשת בגד ים, שמה מוסיקה טובה ושוטפת את הבית...

למעלה